ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απαλλάχθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Απαλλάχθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ η ΚΑΕ Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ απάλλαξε την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα να μην δώσει το "παρών" στη flash interview και στη συνέντευξη Τύπου μετά από το Game 2 των ημιτελικών της Stoiximan Basket League ανάμεσα σε Περιστέρι bwin και Ολυμπιακό.

Μετά από τον δεύτερο ημιτελικό της Stoiximan Basket League ανάμεσα στο Περιστέρι bwin και τον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έδωσε το "παρών" στη flash interview και στη συνέντευξη Τύπου, λόγω "απρεπούς συμπεριφοράς των οπαδών του Περιστερίου", όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Υπενθυμίζεται ότι υπήρξε ένταση μετά από τη λήξη του αγώνα με αποδοκιμασίες από φίλους των γηπεδούχων προς τον προπονητή των Πειραιωτών.

Την Τετάρτη (5/6), ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απάλλαξε την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

"Απαλλάσσεται η «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) για την πράξη της μη συμμετοχής του Α΄ Προπονητή της ομάδος στο FLASH INTERVIEW και στη συνέντευξη τύπου μετά το πέρας του αγώνα, παράπτωμα κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 1-6-2024".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ