ΑΡΗΣ

Απάντησε αρνητικά ο Νέιμικ, δεν επιστρέφει στον Άρη

Απάντησε αρνητικά ο Νέιμικ, δεν επιστρέφει στον Άρη

Ο Νέιμικ ευχαρίστησε τον Άρη και τον ενημέρωσε ότι δεν θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, καθώς ήθελε να αισθανθεί περισσότερο "ασφαλής" με ένα συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν. Οι "κιτρινόμαυροι" σε αναζήτηση κοινοτικού σέντερ.

Ο 31χρονος (18/2/1985) Αμερικανός σέντερ, Ντρου Νέιμικ, δεν θα επιστρέψει στον Άρη. Πριν λίγες ώρες, ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας ότι δεν θα κάνει αποδεκτή την πρόταση για συμμετοχή μόνο στους ευρωπαϊκούς αγώνες των "κιτρινόμαυρων" και ο αθλητής θα προτιμήσει την πρόταση που έχει από άλλη ομάδα για συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο επαγγελματισμός υπερίσχυσε του συναισθήματος για τον Ντρου Νέιμικ, που ήθελε να αισθάνεται πιο “ασφαλής” με ένα συμβόλαιο ως το τέλος της χρονιάς. Ο Αμερικανός σέντερ ευχαρίστησε τον Άρη για το ενδιαφέρον και ενημέρωσε ότι δεν θα έρθει στην Θεσσαλονίκη.

Πλέον, ύστερα από αυτή την εξέλιξη, οι "κίτρινοι" κινούνται ξεκάθαρα για την απόκτηση ενός κοινοτικού σέντερ που μπορεί να βγει από το συμβόλαιό του από την ομάδα με την οποία δεσμεύεται. Υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές και θα πρέπει να αποφασίσουν οι άνθρωποι του Άρη σε ποιον θα καταλήξουν, ανεξαρτήτως του αν έχει ή όχι δικαίωμα συμμετοχής στο Eurocup.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ