ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χαμηλοί τόνοι από τον Παναθηναϊκό

Χαμηλοί τόνοι από τον Παναθηναϊκό

Μετά την αρχική έκπληξη από την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν τον δρόμο που χάραξαν από την αρχή της σεζόν διατηρώντας χαμηλούς τόνους, όσο αυτό είναι εφικτό πλησιάζοντας προς τις μεγάλες αναμετρήσεις.

Η αλήθεια είναι πως είχε κάνει εντύπωση το γεγονός πως μέχρι τώρα δεν είχαν ανέβει οι τόνοι ενόψει των τελικών της Basket League ΣΚΡΑΤΣ από τις δύο ομάδες αλλά αυτή η κατάσταση ήρθε ν' ανατραπεί στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ο λόγος ήταν η διαρροή της καταγγελίας που έχει κάνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά του Αργύρη Πεδουλάκη για όσα συνέβησαν μετά το τέλος του τρίτου ημιτελικού με τον Άρη στο “Nick Galis Hall”. Άλλωστε, γι' αυτό το θέμα έχει έρθει η τοποθέτηση από τον τεχνικό του “τριφυλλιού”.

Η κουβέντα ξεκίνησε έπειτα από σχετική ερώτηση αφού από την πλευρά του Παναθηναϊκού δεν είχε ενημερωθεί κανείς και είναι χαρακτηριστικό πως έφερε σε... αμηχανία τον Γιώργο Χαλβατζάκη ο οποίος γνώριζε το θέμα αλλά δεν ήθελε να διαρρεύσει και να δοθεί έκταση πριν από την έναρξη των τελικών για να μην ανέβει η ένταση, κάτι όμως που δεν το κατάφερε αφού κυκλοφόρησε την ώρα της συνέντευξης Τύπου για τους τελικούς.

Μάλιστα ο Αργύρης Πεδουλάκης έμεινε έκπληκτος από αυτή την εξέλιξη και ρώτησε τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ που απάντησε καταφατικά: “Είναι αλήθεια!”. Η στάση του Χαλβατζάκη τα λέει όλα, παρότι δεν είχε το αποτέλεσμα που επιθυμούσε, ώστε να κυλήσουν όλα ήρεμα.

Παρόλα αυτά, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα που προέκυψε και επικεντρώνεται στο αγωνιστικό κομμάτι, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ