ΑΡΗΣ

Απέσυρε το ενδιαφέρον του ο Πάλμας

Απέσυρε το ενδιαφέρον του ο Πάλμας
INTIME SPORTS

Με μια λιτή ανακοίνωση ο Πέτρος Πάλμας υπογράμμισε ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του για την ανάληψη της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Πέτρος Πάλμας, με μία γραπτή του δήλωση έκανε την επανεμφάνισή του μετά από 10 μέρες.

Μετά την συνάντηση μεταξύ όλων των φορέων της ΚΑΕ Άρης που είχε πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο στις 24 Ιουνίου και αφού είχε ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει.

Μέσα από την λιτή του δήλωση ο Κύπριος επιχειρηματίας κάνει ξεκάθαρο πως αποσύρει το ενδιαφέρον του να αναλάβει την προεδρία της ΚΑΕ Άρης που σημαίνει ότι αυτή θα παραμείνει στον νυν πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη.

"Αγαπητοί φίλοι,

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και έντονου συλλογισμού, αποσύρω το ενδιαφέρον μου για ανάληψη της ηγεσίας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και δεν θα καταθέσω την πρότασή μου στο παρών στάδιο. Τώρα σημασία έχει ο προγραμματισμός της αγαπημένης μας ομάδας.

Εύχομαι η ομάδα μας να πάει μπροστά, εκεί που της αξίζει. Με Αρειανούς χαιρετισμούς, Πέτρος Κ. Πάλμας", ανέφερε στην γραπτή του δήλωση.

Όλα αυτά στο ξεκίνημα μίας εβδομάδας που αναμενόταν ως διοικητικών εξελίξεων με τον Πάλμα να παραμένει στην θέση του αντιπροέδρου αφού δεν αναφέρει κάτι περί παραίτησής του από αυτήν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ