ΑΡΗΣ

Από Δευτέρα με Αλεξανδρή

Από Δευτέρα με Αλεξανδρή

Για τη Δευτέρα μεταφέρθηκε η προγραμματισμένη για την Παρασκευή δεύτερη συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Μετά την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα δεύτερης συνάντησης του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή αυτή μεταφέρθηκε για την Δευτέρα.

Η αναβολή της σημερινής συνάντησης είχε να κάνει εξαιτίας ενός προσωπικού προβλήματος του νέου προέδρου της ΚΑΕ Άρης με αποτέλεσμα να αναβληθεί και το διοικητικό συμβούλιο.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη συνάντηση μεταξύ των Αρβανίτη και Αλεξανδρή είχε γίνει χθες στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης μέσα σε πολύ καλό όπου είχε αναλυθεί στον Έλληνα τεχνικό το πώς έχουνε οι οικονομικές υποχρεώσεις για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι λόγο του προσωπικού προβλήματος του προέδρου της ΚΑΕ Άρης ακυρώθηκε και το ραντεβού που είχε προγραμματιστεί με τους εκπροσώπους των Δημήτρη Βεργίνη και Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Αντικείμενο συζήτησης με το τι μέλλει γενέσθαι με τα χρήματα που έχουνε λαμβάνειν από τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους κι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε κατάθεση προσφυγής.

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας εξάλλου η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης δια του αντιπροέδρου της, Θόδωρου Κουρόγλου, πέτυχε να κάνει «κούρεμα» των οφειλών που υπήρχαν από την προηγούμενη διοίκηση για τις ενοικιάσεις σπιτιών.

Ένα άνοιγμα της τάξης των 85.000 ευρώ που μειώθηκε στις 50.000 ευρώ μετά από τις επαφές που υπήρξαν σήμερα με συγκεκριμένους ιδιοκτήτες των ακινήτων και θα υπάρξει συνέχεια την Δευτέρα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ