ΑΡΗΣ

Από Δευτέρα ο Κλαρκ

Από Δευτέρα ο Κλαρκ
Μπάρλος

Τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει των πλέι οφ έκρουσε ο Νίκος Μπάρλος με αφορμή την ήττα από τον Πανιώνιο

Παράλληλα στις τάξεις της ΚΑΕ έδειξαν εμπράκτως να μην ασχολούνται με την χθεσινή ανακοίνωση του Πανιωνίου σε επίσημο επίπεδο τουλάχιστον σε αντίθεση με τους φιλάθλους της ομάδας που δείχνουν αποφασισμένοι να δώσουν δυναμικό "παρών".
Στο αγωνιστικό κομμάτι απών από την προπόνηση της Πέμπτης θα είναι ο Κίκι Κλαρκ εξαιτίας μίας γονατιάς που δέχθηκε στην διάρκεια του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο στο κλειστό του Ελληνικού. Ο Αμερικάνος γκαρντ μάλιστα είναι πολύ πιθανό σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση να προφυλαχθεί μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα.

Αυτό σημαίνει ότι ενόψει των πλέι οφ και της σειράς με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο του Α' γύρου ο Κλαρκ δεν αποκλείεται να μην αγωνιστεί κόντρα στα Τρίκαλα την επόμενη Τετάρτη (22/04) στο "Αλεξάνδρειο" για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Σε δηλώσεις του για την ήττα από τον Πανιώνιο ο Κλαρκ τόνισε: " Κάναμε κάποια λάθη, εκ των οποίων κάποια από αυτά τα έκανα εγώ και λυπάμαι. Χάσαμε, αλλά τελειώσαμε την κανονική περίοδο στην τρίτη θέση και αυτό είναι σημαντική για τα πλέι οφ".

Στην κατάκτηση της τρίτης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος στάθηκε και ο Νίκος Μπάρλος που επισήμανε ότι: " Το ότι είμαστε τρίτοι είναι επιτυχία, αλλά δεν μου λέει κάτι. Αυτό που πρέπει να δουλέψουμε στο μυαλό μας είναι ότι στα πλέι οφ τα λάθη δεν συγχωρούνται και πληρώνονται ακριβά. Οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για την συνέχεια", δίνοντας παράλληλα σύνθημα νίκης εν όψει του τελευταίου ραντεβού για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα στο Αλεξάνδρειο.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ