ΑΡΗΣ

Από Δευτέρα σε Παρασκευή

Από Δευτέρα σε Παρασκευή

Την Παρασκευή (27/04) αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί τελικά η γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Άρης.

Η γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Άρης που είχε μεταφερθεί για αύριο από τις 7 Μαϊου πήρε νέα αναβολή για την Παρασκευή.

Αυτό αποφασίστηκε το απόγευμα της Κυριακής μετά από την συνάντηση του γραμματέα του ΑΣ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, με μέλη της μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Άρης, ΓΕΝΕΣΙΣ, μετά την αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΚΑΕ Άρης αναβλήθηκε για δύο λόγους.

Ο ένας είχε να κάνει με την εκδίκαση της οφειλής προς τον Δήμο Ντικούδη από την προπέρσινη αγωνιστική περίοδο 2009-2010 συνολικού ύψους 210.000 ευρώ που είναι προγραμματισμένη για αύριο.

Κι όσο για τον δεύτερο είχε να κάνει ότι εξαιτίας της συγκεκριμένης εκδίκασης ο ορκωτός λογιστής δεν θα μπορεί να ολοκληρώσει τον έλεγχό του καθώς θέλει μία ακόμη μέρα.

Ένας έλεγχος που ουσιαστικά θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή και θα ανοίξει τον δρόμο για την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ΚΑΕ Άρης αφού πρώτα ο νυν πρόεδρός της, Γιάννης Δαμιανίδης, υποβάλει την παραίτησή του στην διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων της.

Εξάλλου ο Λευτέρης Αρβανίτης δείχνει έτοιμος από όλες τις απόψεις έχοντας την αμέριστη στήριξη από το πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης, Τάκη Γεωργούλη, για την συγκρότηση διοίκησης Πρωτοδικείου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ