ΗΠΑ

Από... κατηγορούμενος στην Αμαλιάδα, παίκτης των Nuggets o Μάρκους Πόσλεϊ

Από... κατηγορούμενος στην Αμαλιάδα, παίκτης των Nuggets o Μάρκους Πόσλεϊ
EUROKINISSI

Μέλος των Denver Nuggets έγινε ο Μάρκους Πόσλεϊ, ο Αμερικανός point guard που έγινε το "μαύρο πρόβατο" μετά τον υποβιβασμό του Κοροίβου Αμαλιάδας στην Α2.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Κόροιβος γνώριζε ήττα-σοκ στο γήπεδό του από τα ήδη υποβιβασμένα Τρίκαλα και μαζί τους αποχαιρετούσε τη Stoiximan.gr Basket League για την Α2. Σε εκείνο το αξέχαστο ματς στην Αμαλιάδα συνέβησαν πράγματα που ενόχλησαν τους ανθρώπους του Κοροίβου, οι οποίοι μία μέρα μετά ακύρωσαν τα εισιτήρια δύο Αμερικανών που έμειναν αβοήθητοι στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Την ιστορία θα την θυμάστε, όπως και την συνέντευξη του Μάρκους Πόσλεϊ στο Sport24.gr για όσα συνέβησαν εκείνη τη μέρα, την 17η Μαΐου 2018.

Τώρα, ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στην πατρίδα του και όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα, θα παίξει με τους Denver Nuggets στο Summer League του Las Vegas. Η λογική λέει πως δεν θα "λάμψει" τόσο ώστε να κερδίσει μια θέση στο roster της ομάδας, το γεγονός όμως ότι θα έχει την ευκαιρία να ανταγωνιστεί τα κορυφαία ταλέντα σε ένα Summer League στο οποίο θα συμμετάσχουν και τα 30 franchises της Λίγκας, είναι κάτι αρκετά σημαντικό την ώρα που αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά από μια πολύ αλλόκοτη σεζόν στην Ελλάδα.

Στην ίδια ομάδα, την καλοκαιρινή ομάδα των Nuggets, θα βρίσκεται κι ο Νιγηριανός Σταν Οκόγιε που αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Ίκαρο Χαλκίδας και προέρχεται από σπουδαία σεζόν (15.4 πόντοι, 7.4 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ) με τη φανέλα της Βαρέζε.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ