ΑΡΗΣ

Από Λαφαγιέτ σε Μπράουν

Partizan Belgrade's Petar Bazic (L) tries to block Asseco Prokom's Bobby Brown (R) during their Euroleague Basketball match in Gdynia on November 10, 2010. AFP PHOTO / Krzysztof MYSTKOWSKI (Photo credit should read Krzysztof Mystkowski/AFP/Getty Images)
Μπράουν AFP/GETTY IMAGES

Ο Μπόμπι Μπράουν της Προκόμ και όχι ο Όλιβερ Λαφαγιέτ της Παρτίζαν θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Πιέρ Πιρς στο δυναμικό του Άρη.

Ο 26χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ έλυσε προ ημερών το συμβόλαιό του με την πολωνική ομάδα και στις 14:00 το μεσημέρι αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης.

Ο Μπράουν είναι απόφοιτος του κολεγίου του Κολ Στέιτ Φούλερτον κι αν και δεν έγινε ντραφτ το καλοκαίρι του 2007 έχει διπλή ευρωπαϊκή εμπειρία ενώ έχει αγωνιστεί και σε τέσσερις ομάδες του ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα ο μέχρι πρότινος παίκτης της Προκόμ την περίοδο 2007-2008 είχε αγωνιστεί στην Γερμανία και την Άλμπα Βερολίνου για να ακολουθήσει μία διετία σε τέσσερις ομάδες του ΝΒΑ.

Αρχικά την περίοδο 2008-2009 σε Σακραμέντο Κινγκς και Μινεσότα Τίμπεργουλβς και ακολούθως την περσινή 2009-2010 σε Νιου Όρλεανς Χόρνετς και Λος Άντζελες Κλίπερς.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί μετά την σημερινή άφιξη του Μπράουν είναι αν θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη αύριο το απόγευμα κόντρα στην Καβάλα στο Αλεξάνδρειο για το πρωτάθλημα ή αν αυτό θα μετατεθεί για την Τρίτη με την κροατική Τσεντεβίτα και πάλι στο Αλεξάνδρειο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup.

Κι όσον αφορά τέλος την μη επίτευξη συμφωνίας με τον Λαφαγιέτ είχε να κάνει με κάποιες λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής όπως και όπως κυκλοφόρησε ότι δεν έχει λύσει ακόμη το συμβόλαιό του με την Παρτιζάν Βελιγραδίου και για αυτό εξάλλου η διοίκηση της ΚΑΕ δεν προχώρησε στην ανακοίνωσή του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ