ΑΡΗΣ

Από Σάββατο για τον Βεργίνη

Από Σάββατο για τον Βεργίνη
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Βεργίνης πρόκειται να αποτελέσει έναν από τους παίκτες που θα κινηθεί ο Άρης για την ενίσχυση της θέσης του πλέι μέικερ δεδομένης της αποχώρησης του Κλιφ Κόλιμον.

Στην προσπάθεια ενίσχυσης της θέσης του πλέι μέικερ ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση του Δημήτρη Βεργίνη δεδομένης της αποχώρησης του Κλιφ Κόλιμον.

Κι αν η πρώτη συζήτηση έχει ήδη γίνει ότι περισσότερο είναι να συμβεί θα λάβει χώρα από το Σάββατο όταν και θα είναι ελεύθερος αφού θα έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την Μπιλμπάο.

Κάτι που λογικά θα γίνει αφού στην περίπτωση παραμονής του Βεργίνη στην ισπανική ομάδα θα μπορεί να παίξει μόνο στους αγώνες του Eurocup κι ενώ πάντα υπάρχει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Η ενδεχόμενη συμφωνία του Βεργίνη με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης μπορεί να λειτουργήσει και προς όφελός της όσον αφορά τα χρήματα που έχει λαμβάνει ο διεθνής γκαρντ μέσω της προσφυγής που έχει καταθέσει.

Μία θέση για την οποία ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είχε ως πρώτη επιλογή του τον Μπίλι Κις που δεν απαιτείται το letter of clearance του αφού πέρσι είχε τελειώσει την χρονιά στον Πανιώνιο.

Το γεγονός όμως ότι ο 35χρονος έμπειρος Αμερικανός γκαρντ επιθυμεί 15.000 δολάρια το μήνα δεν επιτρέπει την επίτευξη της απόκτησής του αφού είναι ένα ποσό που είναι απαγορευτικό για την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης.

Ήδη έχει γίνει μία πρώτη συζήτηση για τον Τζερόμ Κόλεμαν που όμως δεν φαίνεται σε πρώτη φάση να απασχολεί τον τεχνικό του Άρη αφού θεωρεί ότι είναι περισσότερο σούτινγκ γκαρντ από πλέι μέικερ.

Και στην δική του περίπτωση δεν απαιτείται το letter of clearance του αφού πέρσι είχε τελειώσει την χρονιά στο Ρέθυμνο ενώ στο παρελθόν είχε περάσει και από τον Ηρακλή.

Όπως και να έχει ο Αλεξανδρής με τους συνεργάτες του και την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης βρίσκονται στις 10 Οκτωβρίου σε αναζήτηση όχι ενός, αλλά δύο ή και τριών παικτών για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει των υποχρεώσεων στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Κι αυτό πέντε μέρες πριν το τζάμπολ της πρεμιέρας του για τον Άρη όπου θα υποδεχθεί την Δευτέρα τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο λόγω του ότι δεν κατέστη δυνατή η άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών από την FIBA.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ