EUROLEAGUE

Από σήμερα η ΤΣΣΚΑ στη Μαδρίτη!

Από σήμερα η ΤΣΣΚΑ στη Μαδρίτη!

Ο Έτορε Μεσίνα έχει πάρει στα σοβαρά την αναμέτρηση με τη Ρεάλ και η αποστολή της ΤΣΣΚΑ βρίσκεται από σήμερα στη Μαδρίτη για τον αγώνα της Πέμπτης (20/03, 21:45) με τη ''Βασίλισσα''!

Η ''ομάδα του στρατού'' έχει ήδη προκριθεί στα playoffs της Euroleague όμως ο Έτορε Μεσίνα έχει παραπάνω από έναν λόγους για να ψάξει τη νίκη στην έδρα της Ρεάλ.

Στις 23 Ιανουαρίου, η ΤΣΣΚΑ έγινε η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που έσπασε το αήττητο σερί της Ρεάλ. Η ''Βασίλισσα'' παρατάχθηκε στο USH CSKA της Μόσχας με ρεκόρ 31-0 σε όλες τις διοργανώσεις όμως οι Ρώσοι υποχρέωσαν τους Μαδριλένους στην πρώτη ήττα (85-71) της σεζόν σε επίσημο αγώνα.

Πλέον η ΤΣΣΚΑ φιγουράρει στην κορυφή του ΣΤ' ομίλου με ρεκόρ 9-1 και σε περίπτωση νέας νίκης επί της Ρεάλ του 8-2, ''καθαρίζει'' ουσιαστικά με την πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Euroleague.

Παράλληλα, ο Έτορε Μεσίνα επισκέπτεται για δεύτερη φορά τη Μαδρίτη ως αντίπαλος μετά την επεισοδική θητεία και, εν τέλει, την παραίτησή του από τον πάγκο των ''μερένγκες'' , τον Μάρτιο του 2011. Ο Ιταλός τεχνικός τα έβαλε ανοιχτά με τον τοπικό Τύπο, δεν δίστασε να κατηγορήσει τον αρχηγό Φελίπε Ρέγες για διαρροές και τα βρόντηξε από τη ''Βασίλισσα''!

Πέρσι η ΤΣΣΚΑ ηττήθηκε στην παράταση (86-78) από τη Ρεάλ κι ο ''Έκτορας'' σίγουρα περιμένει διαφορετικό αποτέλεσμα κόντρα στην πρώην ομάδα του. Έτσι, λοιπόν, η αποστολή της ΤΣΣΚΑ προπονήθηκε το πρωί στη Μόσχα και θα βρίσκεται σε λίγες ώρες (σ.σ. για την ακρίβει, στις 19:20) στη Μαδρίτη, δυο μέρες πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Palacio de Deportes! Ο Μεσίνα θέλει να βάλει από νωρίς τους παίκτες του στο... κλίμα και γι' αυτό ζήτησε η αποστολή να ταξιδέψει νωρίτερα στην ισπανική πρωτεύουσα.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ