ΑΡΗΣ

Από τα χείλη του Σκορδίλη

Από τα χείλη του Σκορδίλη
Σκορδίλης INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης μετά και την σημερινή της επαφή με τον Γάιο Σκορδίλη συνεχίζει να κρέμεται από τα χείλη του για το τι μέλλει γενέσθαι με την απαγόρευση των μεταγραφών από την FIBA.

Μετά και την σημερινή της επαφή με τον Γάιο Σκορδίλη η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης συνεχίζει να κρέμεται από τα χείλη του για το τι μέλλει γενέσθαι με την απαγόρευση των μεταγραφών από την FIBA.

Η πρόταση διακανονισμού που προτάθηκε στον Κερκυραίο σέντερ του Παναθηναϊκού αφορά το ποσό των 75.000 ευρώ σε βάθος ενός χρόνου με τις 10.000 ευρώ ως προκαταβολή.

Εκτός από τα 10.000 ευρώ ως προκαταβολή στην πρόταση της ΚΑΕ Άρης γίνεται λόγος για άλλες 10.000 ευρώ στο τέλος Οκτωβρίου και το υπόλοιπο ποσό των 55.000 ευρώ να δοθεί σε βάθος ενός έτους σε δόσεις.

Πλέον αυτό που απομένει είναι η απάντηση του Σκορδίλη την στιγμή που από χθες από την ΚΑΕ Άρης προέκυπτε η αισιοδοξία και συνάμα η σιγουριά πως μέχρι το Σάββατο θα έχει επιτευχθεί η άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών από την FIBA.

Σε μία μέρα όπου το σύνολο του Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι να δώσει το δεύτερο φετινό επίσημό του παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΟΦΗ ή το Περιστέρι και τον Έλληνα τεχνικό την στιγμή αυτή να μην γνωρίζει αν θα μπορεί να υπολογίζει στους τρεις Αμερικανούς του. Στους Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σάιμον.

Στόχος του Αλεξανδρή και του ιατρικού τιμ του Άρη είναι πάντως μέχρι το Σάββατο να έχουνε αποθεραπευτεί οι Ζήσης Σαρικόπουλος που χθες στο κλειστό του Ζωγράφου κόντρα στον Φιλαθλητικό ήταν εκτός 12αδας και Αλέξανδρος Βεζένκοφ που αγωνίστηκε μόλις για 11΄΄.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ