ΑΡΗΣ

Από Τετάρτη ο Τσαλδάρης

Από Τετάρτη ο Τσαλδάρης
Tσαλδάρης

Την Τετάρτη θα επανέλθει στις προπονήσεις ο Δημήτρης Τσαλδάρης που θα είναι έτοιμος ενόψει Πανιωνίου

Ο Τσαλδάρης που αποχώρησε λίγο πριν από το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Κυριακής (28/12) με ενοχλήσεις στον δικέφαλο όπως διαπιστώθηκε μετά τις πρώτες χθεσινές εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε στις νέες ότι είχε μία ελαφριάς μορφής θλάση.
Για παν ενδεχόμενο το ιατρικό τιμ του Άρη θέλοντας από την πλευρά του να είναι σίγουρο 100% για την κατάσταση του τραυματισμού του προφύλαξε τον Τσαλδάρη και από την σημερινή προπόνηση ώστε να τεθεί και πάλι από αύριο στην διάθεση του Αντρέα Ματσόν.

Στο στρατόπεδο του Άρη μάλιστα χαμογέλασαν στην ενημέρωση της διεξαγωγής της 12ης αγωνιστικής το προσεχές Σαββατοκύριακο με τον Ιταλό τεχνικό να μην ήθελε σε καμία περίπτωση αναβολή του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Πανιώνιο (03/01, 17:00).

Πολύ απλά γιατί ο Ματσόν ήθελε η ομάδα του να μην πάει χωρίς παιχνίδι σε αυτό της Τρίτης (06/01) με τον Πανελλήνιο για την 5η αγωνιστική του Δ΄ ομίλου του Eurocup στο Αλεξάνδρειο. Ένα παιχνίδι όπου ο Άρης χρειάζεται νίκη με ένα πόντο για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ