ΑΡΗΣ

Από τις παραιτήσεις στους μετόχους

Από τις παραιτήσεις στους μετόχους

Οι σημερινές παραιτήσεις των κ.κ. Τάκη Γεωργούλη, Θόδωρου Κουρόγλου αλλά και Λευτέρη Αρβανίτη από το δ.σ. της ΚΑΕ Άρης αναγκάζουνε τους μετόχους της να δώσουνε άμεση λύση.

Μόνο έκπληξη δεν προκάλεσαν οι σημερινές παραιτήσεις των κ.κ. Τάκη Γεωργούλη, Θόδωρου Κουρόγλου αλλά και Λευτέρη Αρβανίτη από το δ.σ. της ΚΑΕ Άρης αφού αναμένονταν όχι απλώς από χθες αλλά από προχθές Τετάρτη.


Το γιατί; Είχε να κάνει με την προώθηση της σκέψης του Τάκη Γεωργούλη για δημιουργία Διοίκησης Πρωτοδικείου στην ΚΑΕ Άρης βάση του σχήματος που είχε δημιουργήσει και πλέον οι μέτοχοι της ΚΑΕ Άρης καλούνται να δώσουνε λύση.

Το θέμα είναι το αν θα το κάνουνε από την στιγμή που δεν υπάρχει άλλη λύση και δεν υφίσταται πλέον ενδεχόμενο λύσης Διοίκησης Πρωτοδικείου την ίδια ώρα που η ομάδα του Άρη βρίσκεται σε ανοδική πορεία αλλά και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αναμένει τις εξελίξεις.


Όχι μόνο στο διοικητικό μέτωπο αλλά και το να γνωρίζει αν θα μπορεί τελικά να υπολογίζει στον Γάιο Σκορδίλη και στον Γιώργο Μπόγρη εκτός από τις υποχρεώσεις στο Eurocup και στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού το ΑΣΕΑΔ ακόμη δεν έχει αποφασίσει.


Το ένα ερώτημα που παραμένει αναπάντητο είναι αν θα υπάρξει ή όχι τελικά επιστροφή του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Άρης και εκ των μετόχων της Θανάση Τζεβελέκη στο διοικητικό σχήμα.


Κάτι που φέρεται να τόνισε στον Αλεξανδρή την Δευτέρα λίγο πριν ουσιαστικά από την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία και το νικηφόρο παιχνίδι με τους Γκαστέρα Φλέιμς της 3 αγωνιστικής της Α΄ φάσης των ομίλων του Eurocup.


Μόνο τυχαίο εξάλλου δεν είναι ότι ο Τζεβελέκης από το ξεκίνημα της εβδομάδας φέρεται να είναι σε ανοιχτή γραμμή με μετόχους της ΚΑΕ Άρης προσπαθώντας να βρει την καλύτερη δυνατή λύση ενώ σήμερα επικοινώνησε με το μέλος της ΓΕΝΕΣΙΣ και του δ.σ. της ΠΑΕ Άρης, Ντίμη Παπαιωάννου.


Μία επικοινωνία που είχε να κάνει στην προσπάθεια εύρεσης της καλύτερης δυνατής λύσης σε μία αγωνιστική περίοδο όπου η ΚΑΕ Άρης καλείται να φανεί συνεπείς απέναντι στην Εφορία αλλά και στις υποχρεώσεις της προς νυν και πρώην παίκτες της.


Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι χωρίς κάποιο πρόβλημα και με τον Χρήστο Ταπούτο να συνέχισε να ανεβάζει ρυθμούς δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα στον δεξιό του αστράγαλο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ