ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Από το αεροπλάνο στο γήπεδο

Από το αεροπλάνο στο γήπεδο
Μαλάκος

Από το αεροδρόμιο κατευθείαν στο γήπεδο θα μεταβεί ο Στίβεν Αριγκμπάμπου προκειμένου να προλάβει!

Ο Γερμανός σέντερ βρέθηκε στη Γερμανία λόγω σοβαρού οικογενειακού του προβλήματος και θα επιστρέψει στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ.
Από την άλλη κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Σάβο Τζιγκάνοβιτς που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού (διάστρεμμα) που αντιμετώπιζε στον αστράγαλο, ενώ θα κάνει την επανεμφάνιση του ο Ματ Γουόλς έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω του κατάγματος που είχε υποστεί στο μεσαίο δάκτυλο του δεξιού του χεριού.

Αντίθετα, ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Λευτέρη Νεοφυτίδη στην 12αδα του αγώνα λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στη μέση.

Εισιτήρια για το φάιναλ-φορ

Το ντέρμπι με την ΑΕΛ πέρα από βαθμολογικό και "ηθικό" ενδιαφέρον για τον κόσμο της Ολύμπιας θα έχει και... ευρωπαϊκό, καθώς θα πραγματοποιηθεί κλήρωση από την οποία θα βγουν δύο νικητές, που θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν το "παρών" στο Φάιναλ Φορ της Αθήνας.

Όπως ανακοίνωσε το τμήμα μάρκετινγκ της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑ σταθερή στις παροχές προς τα μέλη της, πραγματοποιεί για δεύτερη συνεχή χρονιά ταξίδι για 2 μέλη της στο FINAL 4 της Ευρωλίγκα. Έτσι, φέτος, όπως και πέρυσι στη Πράγα, δύο τυχεροί θα ταξιδεψουν στις αρχές (4-6) Μαϊου στην Αθήνα όπου θα περάσουν ένα αξέχαστο τριήμερο στην καρδιά του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ. Υπενθυνμίζεται ότι οι ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό FINAL 4 που έχει και ελληνική συμετοχή είναι ο Παναθηναϊκός, η CCKA, η TAU και η MALAGA. Η μοναδική αυτή εμπειρία είναι μια ευγενική χορηγία του Επίσημου Προμηθευτή της ΚΑΕ, ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ, ενώ οι 2 τυχεροί θα προκύψουν μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο του σαββατιάτικου αγώνα (18.00) από τον Δ.Σύμβουλο της ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ κ. Σταφυλοπάτη Αντώνη.













TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ