ΠΑΟΚ

Από τον Ντουμάς στον Μπουζιάν

Από τον Ντουμάς στον Μπουζιάν
Μπουζιάν

Τον Γαλλοαλγερινό, Αλί Μπουζιάν, θέλει να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ, μετά τη φυγή του Στεφάν Ντουμάς

Ο 29χρονος Μπουζιάν έχει ύψος 1.92μ., στοιχείο που επιθυμεί ο Ταμπ Μπάλντγουιν να έχει ο παίκτης που ψάχνει για την θέση του βασικού πλέι μέικερ, έχει αγωνιστεί στην Εθνική Αλγερίας ενώ τα τελευταία 11 χρόνια έχει παρουσία στο γαλλικό πρωτάθλημα. Κατά κύριο λόγο φόρεσε τις φανέλες των Τουλούζ και Γκραβελίν, πρόπερσι της Ρασίνγκ Παρί και πέρσι της Ντιζόν.
Πληροφορίες από την Γαλλία κάνουν λόγο πως από τον ΠΑΟΚ έχουν καταθέσει ήδη πρόταση στον Μπουζιάν για απόκτησή του με τον ίδιο να είναι θετικός και να προσπαθεί μαζί με τον εκπρόσωπό του να σπάσουν το κλειστό συμβόλαιο που έχει με την Ντιζόν και για τη νέα χρονιά.

Όσο για το τεχνικό δίδυμο του ΠΑΟΚ Μπάλντγουιν και Δημητρίου; Ψάχνοντας για τον Μπουζιάν αυτό που διαπίστωσαν ήταν πρόκειται για έναν καλό αμυντικό που τον ενδιαφέρει αποκλειστικά η οργάνωση του παιχνιδιού. Κάτι τέτοιο φανερώνει και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί ο μέσος όρος των πόντων του με καλύτερή του χρονιά ήταν την περίοδο 2004-2005 ως παίκτης της Γκραβελίν έχοντας 14,7 πόντους μέσο όρο.

Χέρμπερτ: " Είναι πολεμιστής"Στην παρουσία του στην γαλλική Παρί την περίοδο 2005-2006 ο Αλί Μπουζιάν είχε για προπονητή του τον νυν τεχνικό του Άρη, Γκόρντον Χέρμπερτ, ο οποίος όπως είναι επόμενο τον γνωρίζει καλά αφού έχει προσωπική εικόνα για τις ικανότητές του.

" Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να παίξει εξίσου καλά στις θέσεις 1 και 2 στην επίθεση. Είναι ένας παίκτης ομάδας και ένας παίκτης πραγματικός πολεμιστής στο παιχνίδι του», τόνισε στο SPORT 24 ο Γκόρντον Χέρμπερτ που όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού του Μπουζιάν είπε: «Είναι ένας καλός αμυντικός, ξέρει να καταλαβαίνει το παιχνίδι της ομάδας και του αντιπάλου αλλά και να παίζει καλά το πικ εν ρολ επίθεση".

Εκτός του Μπουζιάν πάντως στα υπόψη του Μπάλντγουιν είναι δύο Αμερικανοί με ευρωπαϊκό διαβατήριο αλλά και ένας Τούρκος.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ