ΑΡΗΣ

Από τον Πρίφτη στον Μάρκοβιτς

Από τον Πρίφτη στον Μάρκοβιτς
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μπορεί να ταξιδεύει την Τρίτη για την Κωνσταντινούπολη για να αναλάβει την Εφές Ανατόλου ωστόσο την ίδια ώρα στον Άρη δεν έχουνε ακόμη καταλήξει στον διάδοχό του.

Άγνωστος παραμένει ο διάδοχος του Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία του Άρη τη στιγμή που ο Χαλκιδιώτης τεχνικός ετοιμάζεται αύριο να ταξιδέψει για την Κωνσταντινούπολη.

Η παρέλαση των ονομάτων ξεκίνησε με το που προέκυψε η φημολογία περί της συμφωνίας του Αγγέλου με την τουρκική ομάδα και όσο περνούσανε οι ώρες η συμφωνία γινόταν ολοένα και πιο σίγουρη.

Τα ονόματα των Θανάση Γιαπλέ και Μίλαν Μίνιτς είναι τα πρώτα που ακούστηκαν και μάλιστα ως πρόταση του Αγγέλου καθώς με τον νυν τεχνικό του Ρεθύμνου είναι κουμπάροι και έχουνε συνεργαστεί στο παρελθόν στα Τρίκαλα ενώ με τον Σέρβο έχουνε άριστη σχέση. Ήταν εκείνος εξάλλου που το καλοκαίρι του 2002 τον είχε φέρει για πρώτη φορά στο τεχνικό τιμ του Άρη. Παρόλα αυτά όμως δεν προχώρησε εξαιτίας των διαφορετικών τάσεων που υπήρξανε όταν τέθηκε το όνομά του μεταξύ των μελών της διοίκησης της ΚΑΕ.

Ακολούθησε η κρούση στον Δημήτρη Πρίφτη αλλά το συμβόλαιο που εδώ και μερικές μέρες τον δένει με τον Κολοσσό Ρόδου στάθηκε εμπόδιο ώστε να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη. Σε ένα περιβάλλον γνώριμο για τον ίδιο και όπου είναι γνώστης ότι υπάρχει εκτίμηση στο πρόσωπό του.

Χθες το βράδυ κατά το διοικητικό συμβούλιο που ακολούθησε της νίκης πρόκρισης επί του Πανιωνίου στον τελικό του Κυπέλλου στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Νέναντ Μάρκοβιτς του ΚΑΟΔ. Μόνο που όπως και στην περίπτωση του Πρίφτη ακόμη και σε ενδεχόμενο ναι του Βόσνιου τεχνικού που δείχνει να είναι θετικός θα πρέπει να υπάρξει οικονομική συμφωνία και με την διοίκηση της δραμινής ΚΑΕ.

Διακαής πόθος είναι σίγουρα ο Παναγιώτης Γιαννάκης, το όνομά του επίσης φέρεται να συζητήθηκε σε μία επιλογή που έχει τα δικά της εμπόδια με κυριότερο το ότι δεσμεύεται με την ομοσπονδία της Κίνας για την Εθνική ομάδα της χώρας. Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο φιλικό παιχνίδι προς τιμή του Νίκου Γκάλη τον περασμένο Μάιο ήταν ξεκάθαρο το μήνυμα του κόσμου της ομάδας στο πρόσωπό του. Της ανοιχτής ουσιαστικά πρόσκλησης της επιστροφής του.

Πλέον και με τον χρόνο να κυλάει απομένει να φανεί ποια θα είναι η απάντηση του ρέμπους αν και η διοίκησης της ΚΑΕ Άρης επιθυμεί ο διάδοχος του Αγγέλου να είναι αύριο στη Θεσσαλονίκη και το Αλεξάνδρειο για να κοουτσάρει την ομάδα για πρώτη φορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των ονομάτων που ακούστηκαν είναι και αυτά του Στέργιου Κουφού και του Νίκου Λινάρδου με τον δεύτερο να έχει εμπειρία από ομάδες με απαγορευτικό της FIBA όταν ήταν στον πάγκο του Πανιωνίου και του Αμαρουσίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ