ΑΡΗΣ

Από τον Σκέκιτς στον Άντιτς

Από τον Σκέκιτς στον Άντιτς

Η αρνητική εξέλιξη που υπήρξε στην διάρκεια του χθεσινού απογεύματος με τον Στέφαν Σκέκιτς φαίνεται να επαναφέρει στα υπόψη του Λευτέρη Σούμποτιτς για την ενίσχυση του ρόστερ του Άρη τον Πέρο Άντιτς.

Τον διεθνή Σκοπιανό πάουερ φόργουορντ σέντερ της ρωσικής Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα ως παίκτης της ΑΕΚ και εξετάζεται από τον Ελληνοσλοβένο τεχνικό για να αποτελέσει παρελθόν ο Αμερικανός Τζον Τόμας.

Η αλλαγή σκηνικού στην περίπτωση του Σκέκιτς προέκυψε ως απόρροια της νίκης της νυν ομάδας του Μπουντούτσνοστ με 80-70 επί της Τσιμπόνα στο Ζάγκρεμπ υπό το βλέμμα του Σούμποτιτς με αποτέλεσμα να βρεθεί ένα βήμα από την παρουσία της στο Final Four της φετινής Αδριατικής Λίγκα.

Κάτι που φρόντισε ο ίδιος ο Βόσνιο/Ερζεγιβόονος πάουερ φόργουορντ σέντερ να ξεκαθαρίσει στον Ελληνοσλοβένο τεχνικό του Άρη στο τετ α τετ που είχανε μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού όπου του έκανε ξεκάθαρο πως δεν μπορεί να λύσει το συμβόλαιό του.

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε το ταξίδι του «Πίξι» στο Ζάγκρεμπ από την Λουμπλιάνα όπου και επέστρεψε αμέσως μετά και αναμένοντας πλέον σήμερα το τι μέλλει γενέσθαι στο φλερτ με τον Άντιτς και το αν σήμερα θα λύσει το συμβόλαιό του με την ρωσική Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.

Στα συν του Άντιτς αντί του Στέφαν Στίματς της τουρκικής Μερσίν που δείχνει θετικός στο να έρθει στον Άρη είναι ότι μπορεί να παίξει και τις δύο θέσεις του πάουερ φόργουορντ και του σέντερ σε αντίθεση με τον σέρβο που είναι κυρίως μόνο πάουερ φόργουορντ.

Κι όσο για τον Τόμας; Ο Αμερικανός σέντερ θα παραμείνει στο ρόστερ του Άρη μέχρι να βρεθεί ο διάδοχός του εξαιτίας της συνεχής εκδήλωσης της επιθυμίας του προς τον Σούμποτιτς να αποτελέσει παρελθόν.

Εκτός πάντως του Σκέκιτς στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξε αρνητική εξέλιξη για τον Άρη και στην περίπτωση του φλερτ που είχε αναπτυχθεί με τον Στέφαν Νάτσφεϊ. Αυτό είχε να κάνει με το ότι ο Σέρβος φόργουορντ την Παρασκευή πληρώθηκε δύο δόσεις συμβολαίου από την βοσνιακή Ιγκοκέα όπου και αγωνίζεται με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μείνει ελεύθερος.

Για αυτό και ο Σούμποτιτς εκ νέου περιπτώσεις παικτών που θα μπορέσουνε να αποτελέσουνε συμπλήρωμα του Χρήστου Ταπούτου ρίχνοντας το βάρος του επίσης στην κοινοτική αγορά. Όπως και να έχει επιθυμία του είναι να έχει αν όχι και τα δύο σίγουρα το ένα από τα πρόσωπα που αναζητεί εν όψει του παιχνιδιού της Παρασκευής στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ