ΑΡΗΣ

Αποχαιρετάει ο Στίνσον

Αποχαιρετάει ο Στίνσον
Στίνσον

O Ματσόν και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει το ξεσκόνισμα της αμερικάνικης αγοράς

Μάλιστα η σημερινή μέρα περιλαμβάνει και το τελευταίο φιλικό το βράδυ με αντίπαλο την Βανόλι (13/09, 21:30) όπου ο Αντρέα Ματσόν θα έχει την ευκαιρία για νέα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του αλλά και για τις τελικές του αποφάσεις.
Τι σημαίνει αυτό; Για το τι μέλλει γενέσθαι με τους Κέρτις Στίνσον και Κόρεϊ Μπέλσερ που είναι αλήθεια ότι μετά και την παρουσία τους στο τουρνουά του Καόρλε με αντιπάλους τις Μπενετόν Τρεβίζο (83-80) και Καντού (82-83) δεν έχουν ικανοποιήσει τον Ιταλό τεχνικό του Άρη.

Από τους δύο ο Στίνσον θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως από αύριο και μετά την επιστροφή της αποστολής και πάλι στην Θεσσαλονίκη θα μετράει αντίστροφα ως προς την παραμονή του στο δυναμικό της ομάδας. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ήδη ο Ματσόν και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει το ξεσκόνισμα της αμερικάνικης αγοράς με σκοπό την εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης. Εκείνης που θα αποτελέσει το καλύτερο δυνατό συμπλήρωμα για τον Κίκι Κλαρκ στην νευραλγική θέση του πλέι μέικερ.

Κι όσο για τον Μπέλσερ; Ο Ματσόν δείχνει να βρίσκεται σε δίλημμα όσον αφορά την παραμονή του Αμερικανού πρώην καλαθοσφαιριστή της Ολύμπια Λάρισας με την τελική του απόφαση να την λαμβάνει με την επιστροφή της αποστολής από αύριο στην Θεσσαλονίκη.

Εξάλλου στην συγκεκριμένη θέση του σμολ φόργουορντ θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως στον Άρη μετά και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του νεαρού διεθνή φόργουορντ Κώστα Παπανικολάουστον Ολυμπιακό στην διάρκεια της εβδομάδας που ξεκινάει αύριο αναμένεται να γίνει κάποια κίνηση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στο μεγαλύτερο μέρος των φιλικών παιχνιδιών επί ιταλικού εδάφους πίσω από τον Ρίτσαρτσον ο Ματσόν χρησιμοποίησε τον Μιχάλη Κακιούζη.

Για την συγκεκριμένη θέση του σμολ φόργουορντ λοιπόν η περίπτωση του Δημήτρη Τσαλδάρη τις τελευταίες μέρες ήρθε και πάλι στο προσκήνιο με εκείνον που καλείται να αποφασίσει είναι ο Ματσόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης του Άρη την τελευταία τριετία βρίσκεται όλο αυτό το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρο της ρωσικής Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπουλης.

Όπως και να έχει πάντως ο Ματσόν δεδομένου ότι πλησιάζουν τα δύο ραντεβού με το Μαρούσι για τα προκριματικά της Ευρωλίγκα (29/09 και 05/10) με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα καλείται να προχωρήσει το γρηγορότερο δυνατό στις απαιτούμενες κινήσεις ώστε να προλάβει να μοντάρει το σύνολό του για την επίτευξη του βασικού στόχου της χρονιάς. Της παρουσίας της στους ομίλους του θεσμού.

Πως όμως σχολίασε ο Δήμος Ντικούδης τις εμφανίσεις του Άρη στα φιλικά επί ιταλικού εδάφους μετά το πέρας του χθεσινού τελικού του τουρνουά του Καόρλε με αντίπαλο την Καντού; " Το ζητούμενο σε αυτά τα παιχνίδια δεν είναι το αποτέλεσμα. Αυτά τα παιχνίδια αποτελούν για εμάς κάποια τεστ. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Αυτό που μετράει είναι να βρεθούμε και να δέσουμε ως ομάδα", ενώ για την ήττα από την Καντού ο έμπειρος φόργουορντ δήλωσε: " Kάναμε κάποια λάθη στο τέλος και ένα δικό μας παιχνίδι το αφήσαμε να χαθεί.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ