ΑΡΗΣ

Αποχαιρέτησε και αναχώρησε

Αποχαιρέτησε και αναχώρησε
INTIME SPORTS

Παρελθόν από το ρόστερ του Άρη αποτελεί ο Γιάννης Αθηναίου που σήμερα αναχωρεί για το Μιλάνο της Ιταλίας για να ενταχθεί σε αυτό της Αρμάνι.

Ο Γιάννης Αθηναίου αποτελεί παρελθόν από το ρόστερ του Άρη και σήμερα αναχωρεί για το Μιλάνο της Ιταλίας για να ενταχθεί σε αυτό της Αρμάνι.

Ο 26χρονος γκαρντ χθες το απόγευμα αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και την τεχνική ηγεσία του Άρη στο περιθώριο της γιορτής για τα 100α γενέθλια της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι βρέθηκε με σχεδόν μισή ώρα καθυστέρηση στην θύρα 2 μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο Αθηναίου από χθες το πρωί δεν αρνούταν τις συζητήσεις που είχε ο μάνατζέρ του με την διοίκηση της ιταλικής Αρμάνι Μιλάνο για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Δεν επιβεβαίωνε όμως οποιαδήποτε συμφωνία όπως ακόμη και το απόγευμα όταν εμφανίστηκε στηνNickGalisHall.

Μετά το τέλος της γιορτής όμως σύμφωνα με πληροφορίες ο Αθηναίου βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης όπου παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ Άρης τακτοποιήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της λύσης του συμβολαίου του, ανοίγοντας τον δρόμο για την νέα ομάδα της καριέρας του.

Την Αρμάνι Μιλάνο.Ο Αθηναίου είναι αλήθεια με την όλη στάση του χθες το απόγευμα με το που εμφανίστηκε για την γιορτή για τα 100α γενέθλια του Άρη πως είχε πάρει την απόφασή του. Με την απώλειά του δε ο Άρης από αγωνιστικής πλευράς και σύμφωνα με τους φετινούς του μέσους όρους στην καλύτερή του χρονιά στην Α1 θα στερηθεί 13.4 πόντους, 3.3 ασίστ και 2.4 ριμπάουντ που θα κληθεί να τα βρει από τους υπόλοιπους.

Όπως διέρρευσε από την μετακίνησή του στην Αρμάνι Μιλάνο η ΚΑΕ Άρης θα επωφεληθεί κατά 35.000 ευρώ ενώ το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Αθηναίου το περασμένο καλοκαίρι ήταν απολαβών 40.000 ευρώ. Το ποσό των 35.000 ευρώ όπως διέρρευσε μεταφράζεται με τις 15.000 ευρώ που είναι να καταβάλει η ιταλική ομάδα και τα χρήματα που δεν θα λάβει ο 26χρονος γκαρντ από το συμβόλαιό του συν το μπόνους της παρουσίας στον τελικό του Κυπέλλου.

Κι αν ο Αθηναίου είναι να αναχωρήσει σήμερα για την Ιταλία και το Μιλάνο ώστε να ενταχθεί στις τάξεις της Αρμάνι στο Αλεξάνδρειο δεν θα μπορούσε από χθες το πρωί να υπάρχει ένα μεγάλο γιατί. Γιατί να αποχωρήσει σε αυτό το χρονικό σημείο της χρονιάς σε αντίθεση με ότι είχε δηλώσει στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ στις 11 Φεβρουαρίου.

Ένα ερώτημα που δεν απαντήθηκε ούτε από τον ίδιο τον 26χρονο γκαρντ χθες το απόγευμα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ