ΠΑΟΚ

Αποχαιρέτησε ο Στσεπάνοβιτς

Αποχαιρέτησε ο Στσεπάνοβιτς
Σκεπάνοβιτς

Ο Βλάντο Στσεπάνοβιτς πέρασε πρώτος την πόρτα της εξόδου και αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ

Ο Στσεπάνοβιτς εξαιτίας του πρησμένου του μηρού δεν μπόρεσε να αγωνιστεί το απόγευμα της Πέμπτης στο ΣΕΦ στο τελευταίο όπως αποδείχτηκε παιχνίδι της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της τρίτης αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων για τον Α΄ γύρο των πλέι οφ.
Ο 32χρονος Μαυροβούνιος αναχώρησε χθες οδικώς για την Ποντγκόριτσα αφού πρώτα τα μεσάνυχτα της Πέμπτης περίμενε την αποστολή του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και φρόντισε να χαιρετήσει άπαντες. Για την ιστορία πάντως ο Στσεπάνοβιτς έφυγε από τον ΠΑΟΚ έχοντας πάρει το μισό του συμβόλαιο και αυτό που απομένει είναι η επικοινωνία του εκπροσώπου του με την διοίκηση της ΚΑΕ όπου και θα οριστικοποιηθεί αν θα προχωρήσει ή όχι στην κατάθεση προσφυγής.

Τον δρόμο που χάραξε ο Στσεπάνοβιτς θα πρέπει να σημειωθεί ότι αναμένεται να ακολουθήσουν και οι άλλοι τρεις κοινοτικοί του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα ο Πάσαλιτς που σήμερα επέστρεψε στην Κροατία αλλά και οι Κουγιαντίνοβιτς και Όστοϊτς που με την σειρά τους θα έχουν αποχωρήσει μέχρι την Δευτέρα.

Τέλος κι όσον αφορά το αμερικάνικο δίδυμο των Πάρκερ και Ουάτσον πρόκειται να αναχωρήσουν από την Θεσσαλονίκη μόλις τους δοθούν τα αεροπορικά τους εισιτήρια. Η βασική τους διαφορά με τους υπόλοιπους είναι ότι δεν έχουν λαμβάνειν πολλά χρήματα.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ