ΑΡΗΣ

Αποχαιρέτησε ο Τσαλδάρης

Αποχαιρέτησε ο Τσαλδάρης
Δημήτρης Τσαλδάρης INTIME SPORTS

Στη Βενέτσια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Τσαλδάρης αφού τη Δευτέρα (16/04) έλυσε το συμβόλαιό του με την ΚΑΕ Άρης.

Με μία μικρή καθυστέρηση ο Δημήτρης Τσαλδάρης έλυσε τη Δευτέρα του Πάσχα (16/04) το συμβόλαιό του και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βενέτσια.

Με την εξέλιξη αυτή ο 31χρονος έμπειρος διεθνής γκαρντ μετά από τρία χρόνια θα συνεργαστεί και πάλι με τον Αντρέα Ματσόν με την πρώτη φορά να ήταν στον Άρη.

Υπενθυμίζεται πως ο Τσαλδάρης στην διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου είχε βρεθεί και πάλι στο στόχαστρο ιταλικών ομάδων και πιο συγκεκριμένα των Μπιέλα, Βίρτους Μπολόνια και Μπρίντιζι.

Ο Τσαλδάρης προπονήθηκε για τελευταία φορά στην φετινή αγωνιστική περίοδο στο Αλεξάνδρειο το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου και λίγο πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης αποχαιρέτησε τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το διαζύγιο του Τσαλδάρη με την ΚΑΕ Άρης εξελίχθηκε στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Πάσχα σε ένα μίνι σίριαλ και ολοκληρώθηκε το πρωί.

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε μεταξύ του γενικού γραμματέα του ΑΣ Άρης Λευτέρη Αρβανίτη και του εκπροσώπου του Τάσου Δελημπαλταδάκη.

Κατά τα άλλα στην διάρκεια της εβδομάδας αναμένεται να υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο με την ΚΑΕ Άρης ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεδομένου ότι ο διεθνής έφηβος φόργουροντ συμπληρώνει το 18ο έτος του.

Όσο δε για τα εκτός των τεσσάρων γραμμών οι εξελίξεις για την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ΚΑΕ Άρης καλά κρατούν. Για τον λόγο αυτό και η γενική συνέλευση των μετόχων της μπορεί να είχε οριστεί για τις 7 Μαϊου ωστόσο μεταφέρθηκε για την επόμενη Δευτέρα 23 Απριλίου.

Τέλος μετά από επικοινωνία που είχε την Μεγάλη Τετάρτη ο Λευτέρης Αρβανίτης με τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης και εκ των μετόχων της, Θανάση Τζεβελέκη, θα υπάρξει έλεγχος από ορκωτούς λογιστές στην ΚΑΕ Άρης, για πρώτη φορά τα τελευταία 12 χρόνια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ