ΑΡΗΣ

Αποχή για τρίτη μέρα στον Άρη

Αποχή για τρίτη μέρα στον Άρη

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα οι παίκτες του Άρη επέμειναν στην αποχή τους εξαιτίας της οικονομικής καθυστέρησης που υπάρχει στο πρόσωπό τους.

Η συνέχεια της οικονομικής καθυστέρησης της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης προς τους παίκτες της ομάδας είχε σαν αποτέλεσμα και σήμερα για τρίτη μέρα να υπάρχει αποχή από τις προπονήσεις.

Η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για τις 17:00 στο παρκέ του Αλεξανδρείου αλλά δεν έγινε, όπως προχθές και χθες, υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αλεξανδρή και των συνεργατών του με τον καθένα να ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο τεχνικός του Άρη μπορεί να βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας, σε αντίθεση με κάποιον από την διοίκηση της ΚΑΕ, αλλά παρά την ομιλία του δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση που ισχύει από το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι παίκτες του Άρη μπορεί να τον άκουσαν προσεχτικά αλλά λίγα λεπτά αργότερα και αφού μίλησαν εκ νέου μέσα στα αποδυτήρια έκαναν ξεκάθαρο στον Αλεξανδρή ότι δεν επιστρέφουνε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Και ότι είναι διατεθειμένοι να το κάνουνε μόνο στην περίπτωση που δούνε στους λογαριασμούς τους έστω και ένα μέρος των χρημάτων που έχουνε λαμβάνειν.

Κάτι που σημαίνει ότι αν επιμείνουνε στην θέση του δεν πρόκειται να προπονηθούνε ούτε το Σαββατοκύριακο, με προπόνηση να υπάρχει αύριο στις 12:00 και μεθαύριο στις 16:00, και λογικά θα επιστρέψουνε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων την Δευτέρα.

Όσο για την περίπτωση του Δημήτρη Τσαλδάρη μετά και το χθεσινό τετ α τετ που είχε στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο με τον πρόεδρό της Γιάννη Δαμιανίδη φαίνεται πως θα υπάρξει λύση αρκεί να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών που είναι σε ανοιχτή γραμμή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ