ΠΑΟΚ

Αποχωρεί ο Πανελούδης

Αποχωρεί ο Πανελούδης
Πανελούδης

Την αποχώρηση του από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ ανακοινώνει το απόγευμα ο Τάκης Πανελούδης.

Το... σίριαλ κρατάει από πέρσι, όταν είχε αποχωρήσει και πάλι από τα "κοινα" του "δικεφάλου του βορρά", πριν επιστρέψει στο παλιό πόστο του.
Αυτό βέβαια που συνεχίζει να αποτελεί ερωτηματικό την στιγμή αυτή είναι τι θα αναφέρει ο νυν μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το κατά πόσο θα κάνει σαφές ότι αποχωρεί από την θέση του αλλά και επίσης σε μια τέτοια περίπτωση ποιο είναι το ποσό που θα ζητήσει για την παραχώρηση του 90% που έχει στην κατοχή του.

Από την πλευρά του ο εξωθεσμικός παράγοντας της ομάδας του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" τόνισε: " Αυτή την στιγμή ήταν το κατάλληλο timing για να αποχωρήσει ο κ. Πανελούδης. Είναι πολύ θετικό το γεγονός πως αποχωρεί πουλώντας, καθώς θα μπορούσε να διαλέξει κι άλλους δρόμους", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια υπογράμμισε: " Το καλύτερο για την ομάδα αυτή την στιγμή θα ήταν το καθεστώς της πολυμετοχικότητας".

" Αυτό βλέπω και εγώ πιο πιθανό για την ώρα. Δεν βγάζω τον εαυτό μου από έξω. Όπως μπορώ να βοηθήσω, θα βοηθήσω. Εάν βρεθούν κι άλλοι άνθρωποι που θέλουν βοηθήσουν, θα μπορούσαμε με τον κατάλληλο διακανονισμό, να αναλάβουμε την διοίκηση. Εάν - επαναλαμβάνω - δεν βρεθεί κάποιος επενδυτής. Πάντως, σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα σταθώ δίπλα στην ομάδα και δεν είναι η διοίκηση ο αυτοσκοπός μου".




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ