ΑΡΗΣ

Αποχώρησε ο Αγαδάκος

Αποχώρησε ο Αγαδάκος
Αγαδάκος

Ο Λάζαρος Αγαδάκος χτύπησε στην προπόνηση του Σαββάτου και αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας

Ο Αγαδάκος αισθάνθηκε εκ νέου ενόχληση στο αριστερό του γόνατο, τραυματισμό που είχε κληρονομήσει στην προθέρμανση πριν από δύο εβδομάδες στο κλειστό της Νεάπολης στην Λάρισα εν όψει του παιχνιδιού με την ΑΕΛ.
Η εξέταση που είχε υποβληθεί ο σέντερ του Άρη είχε δείξει ότι για καλή του τύχη δεν είχε πειραχτεί ο μηνίσκος του και με το ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησε μπόρεσε και μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας προχθές το απόγευμα.

Όσο για σήμερα στην τελευταία προπόνηση για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανελλήνιο ο Αγαδάκος μπορεί να ξεκίνησε και να συμμετείχε στο ζέσταμα αλλά μετά από λίγο αποχώρησε. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι τη φορά αυτή πειράχτηκε ο χόνδρος στο αριστερό του γόνατο κάτι που αν ισχύει υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο την Δευτέρα κιόλας να υποβληθεί σε επέμβαση.

Στην περίπτωση αυτή ο σέντερ του Άρη θα χάσει το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου και θα καταβληθεί αγώνας δρόμου ώστε να είναι όσο πιο έτοιμος γίνεται εν όψει των πλέι οφ που θα ακολουθήσουν.

Η εξέλιξη του τραυματισμού του Αγαδάκου στην σημερινή τελευταία προπόνηση για το αυριανό παιχνίδι στην Κυψέλη με τον Πανελλήνιο είχε σαν αποτέλεσμα ο Γκόρντον Χέρμπερτ να τον αποκλείσει από την αποστολή και σε αυτήν να συμπεριλάβει τους νεαρούς Μιχάλη Τσαϊρέλη και Δημήτρη Καραδολάμη.

Στον Άρη πάντως παρά την ατυχία με τον Αγαδάκο είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου αύριο το απόγευμα να φτάσουν στη νίκη κόντρα στους "Ολυμπιονίκες" με τον Ντάριους Ουάσιγκτον σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ να τόνισε ότι: " Θέλουμε τη νίκη και θα παίξουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε".

"Ο αντίπαλος μας είναι μια καλή ομάδα και θα προσπαθήσει να μας κερδίσει, αλλά το θέμα είναι να παίξουμε εμείς όπως ξέρουμε ως ομάδα και να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα. Σίγουρα η απώλεια του Αγαδάκου είναι σημαντική για μας, αλλά θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να αναπληρώσουμε το κενό του

".

Όσο για την προσωπική του "μονομαχία" με τον Άντονι Γκράντι του Πανελληνίου που αναμένεται να «μαγνητίσει» όλα τα βλέμματα ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη δήλωσε: " Η ομάδα μου να κερδίσει και δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Το παν είναι η ομάδα και όλα τα άλλα δεν έχουν καμία σημασία. Θέλουμε πολύ τη νίκη γιατί την χρειαζόμαστε και αυτός είναι εξάλλου ο στόχος μας απέναντι σε όλους τους αντιπάλους. Ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είμαστε και δεν αισθανόμαστε ότι έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν".










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ