ΑΡΗΣ

Αποχώρηση Παπαϊωάννου

Αποχώρηση Παπαϊωάννου
Παπαιωάννου

Αποχώρησε οριστικά από την ΚΑΕ, ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας, Δημήτρης Παπαϊωάννου

Αυτή ήταν η είδηση που βγήκε από το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης με βασικό θέμα τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε αλλά και την επόμενη μέρα αυτής. Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου όμως που έφθασε στα γραφεία της ΚΑΕ με τον προβληματισμό ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του στην παρουσία του στο συμβούλιο έκανε πράξη την απόφασή του από τα μέσα της χρονιάς περί αποχώρησης.
Ο κύριος Παπαϊωάννου όλα αυτά τα χρόνια είχε αποτελέσει έναν από τους βασικούς χρηματοδότες – αν όχι του πιο βασικού - της όλης προσπάθειας στην ΚΑΕ Άρης. Ήταν από τα βασικά στελέχη από την πρώτη μέρα δημιουργίας της ΓΕΝΕΣΙΣ, μέχρι χθες.

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαϊωάννου παρά το ότι ήταν αποφασισμένος να ανακοινώσει την απόφασή του για αποχώρησή του από τα κοινά της ΚΑΕ το σίγουρο ήταν εξαιρετικά δύσκολη για τον ίδιο. " <εμ> Ήταν η τελευταία μου μέρα ως μέλος και χρηματοδότης. Ήμουν ξεκάθαρος " και επανέλαβε: " Ήταν η τελευταία μου μέρα στον Άρη" ήταν οι κουβέντες στις οποίες αρκέστηκε να πει ο κύριος Παπαϊωάννου κατά την αποχώρησή του από το Αλεξάνδρειο λίγο πριν τις 23:00 φανερά στεναχωρημένος.

Κι αν μαζί με τον Δημήτρη Παπαϊωάννου από την αίθουσα του δ.σ. της ΚΑΕ Άρης αποχώρησαν και οι κ.κ. Αντωνιάδης και Γκιουλέκας στις 23:15 ήταν η σειρά του Ηλία Πόππη. Το επίσης μέλος της ΓΕΝΕΣΙΣ αποκάλυψε πως: " Την Τρίτη θα έχουν συμβούλιο της ΓΕΝΕΣΙΣ και θα δούμε τι θα γίνει". Η δήλωση αυτή φανερώνει ότι το συγκεκριμένο δ.σ. της μεγαλομετόχου εταιρείας της ΚΑΕ Άρης με ποσοστό 67% είναι εξαιρετικά σημαντικό όσον αφορά την επόμενη μέρα της στην ΚΑΕ Άρης.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ