ΜΑΡΟΥΣΙ

Αποδεκατισμένη η φροντ λάιν

Αποδεκατισμένη η φροντ λάιν
Μαυροκεφαλίδης

Ξεκίνησε την Πέμπτη η προετοιμασία του Αμαρουσίου για το ματς με τον Άρη χωρίς τους Μαυροκεφαλίδη-Μαυροειδή

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι πολύ σημαντικά αφού η φροντ λάιν του είναι αποδεκατισμένη.
Τόσο ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης όσο και ο Δημήτρης Μαυροειδής τραυματίστηκαν στο ματς του "Αλεξανδρείου" και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη.

Ειδικά η περίπτωση του δεύτερου που έχει πρόβλημα στο γόνατο δείχνει πιο δύσκολη και το πιθανότερο είναι να μην προλάβει να αποθεραπευτεί.

Όσο για τον Μαυροκεφαλίδη που έχει τραυματιστεί στον αχίλλειο, διατηρεί κάποιες ελπίδες. Οι δυο τους ξεκίνησαν εντατική θεραπεία και το ιατρικό τιμ έχει αρχίσει αγώνα δρόμου για να τους βοηθήσει να επανέλθουν το συντομότερο.

Όσο για τον αγωνιστικό τομέα, η ομάδα παρακολούθησε σε βίντεο επιλεγμένες φάσεις του τρίτου αγώνα, που ξεκίνησε και τελείωσε στραβά, για να επισημανθούν τα σημεία που έγιναν λάθη.

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος δήλωσε: " Ήταν από τις εμφανίσεις που θέλουμε να ξεχάσουμε. Με ή χωρίς απουσίες, δεν έχουμε παρά να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να επιστρέψουμε στο Αλεξάνδρειο".

Τέλος, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ, οι φίλαθλοι της ομάδας που θα βρεθούν το Σάββατο στο γήπεδο θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μια κλήρωση για εννέα (9) δώρα που θα κληρωθούν στο ημίχρονο: δύο (2) δωροεπιταγές των 100€ για τα γυαλιά ZERORH+, προσφορά του Χορήγού μας ORAMA ΟΠΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ, δύο (2) διπλές προσκλήσεις για τους κινηματογράφους ODEON προσφορά της ομώνυμης εταιρίας και πέντε (5) δωροεπιταγές των 100€ για αγορά προϊόντων, προσφορά του καταστήματος MEDIA MARKT Μαρούσι.










TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ