ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποδεκατισμένος με ΠΑΟΚ

Αποδεκατισμένος με ΠΑΟΚ
Σπανούλης

Χωρίς τον Νίκολα Πρκατσιν θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ, για την 15η αγωνιστική της Α1

Η φροντ λάιν του Παναθηναϊκού είναι αποδεκατισμένη, αφού απέναντι στον "Δικέφαλο", θα λείπει εκτός των Τσαρτσαρή-Τομάσεβιτς και ο νεοαποκτηθείς Κροάτης, που υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Πέμπτης.
Για το παιχνίδι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο προπονητής της ομάδας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς: " Είναι ένα ματς διαφορετικό από αυτό που δώσαμε με την ίδια ομάδα για το Κύπελλο. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει τώρα άλλος προπονητής και νέοι παίκτες, ενώ πλέον η ομάδα αγωνίζεται με άλλη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της αι θέλει προσοχή από την πλευρά μας. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο και φυσικά σημαντικό για μας όπως είναι όλα τα ματς του Πρωταθλήματος".

Στην αναμέτρηση αναφέρθηκε και ο συνεργάτης του "Ζοτς", Δημήτρης Ιτούδης: " Να συνεχίσουμε τη νικηφόρα πορεία μας. Ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που τον είχαμε συνηθίσει, όπως άλλωστε φάνηκε και στη μεγάλη νίκη που έκανε επί του Ολυμπιακού".

Αναλύοντας τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου, είπε: " Μπορεί να έχουν το πρόβλημα της απουσίας του Κουτλουάι, αλλά δεν θα μείνουμε εκεί. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολύ καλούς επιθετικούς, που βγαίνουν από μονά και διπλά σκριν, έχοντας πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας. Ευστοχούν περίπου σε 10 τρίποντα σε κάθε ματς. Ο Ντιαρά, ο Γκιλέσπι και ο Βεργίνης είναι παίκτες που έχουν αυτήν τη δυνατότητα".

"Επίσης, οι αντίπαλοί μας "παλεύουν" κάθε φάση και αυτό φαίνεται από τα επιθετικά τους ριμπάουντ. Πηγαίνουν πολύ στα επιθετικά, κυρίως με τους Τσιάκο και Χαριτόπουλο, έχοντας κατά μέσο όρο 12 σε κάθε παιχνίδι, ενώ χρησιμοποιούν πολλά πικ εντ ρολ με τους Ρόου και Βεργίνη. Είναι παίκτες "μαχητές" και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι

".

Τέλος, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την απουσία του Πρκατσιν: " Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά τα προβλήματα και συνεχίζουμε με αυτούς που έχουμε".






TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ