ΑΡΗΣ

Αποφασισμένος ο Μότολα

Ήρθε στη Θεσσαλονίκη ο Χάνο Μότολα. "Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες" δήλωσε

"Στην διάρκεια της χθεσινής μέρας είχα την ευκαιρία να μιλήσω στο τηλέφωνο με τον κόουτς (σ.σ. Γκόρντον Χέρμπερτ) για τα πρώτα φιλικά της ομάδας στην Ιταλία. Πλέον δεν σας κρύβω ότι ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την υπόλοιπη ομάδα και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες πιστεύοντας ότι την κατάλληλη στιγμή θα είμαστε έτοιμοι", ήταν το πρώτο σχόλιο του Χάνο Μότολα.

Σε ερώτηση για το σχόλιο του Γκόρντον Χέρμπερτ ότι δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί λόγο του υψηλού του μπασκετικού IQ ο διεθνής Φιλανδός του Άρη τόνισε: "Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια αλλά σίγουρα αν και δεν είμαι ανόητος θα χρειαστώ τον χρόνο μου για να προσαρμοστώ με την υπόλοιπη ομάδα".

Όσο για τον Μάικ Ουίλκινσον του οποίου θα κληθεί να καλύψει το κενό δήλωσε: "Αν καταφέρω να έχω την χρονιά που είχε πέρσι εκείνος θα είναι η καλύτερή μου με μένα να κοιτάξω με την απόδοσή μου να βοηθήσω την ομάδα και να τον κάνω να ξεχαστεί".

Στην ερώτηση για το ποιους ρώτησε πριν πάρει την απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση του Άρη ο Μότολα απάντησε: "Έχω οικογένεια οπότε δεν μπορούσα να πάρω αυθαίρετα μια απόφαση. Για τον κόσμο του Άρη και το πόσο βοηθάει την ομάδα το ήξερα και ακόμα καλύτερα από τα περσινά μας παιχνίδια με την Ζαλγκίρις. Ρώτησα όμως τον καλό μου φίλο Άντι Νίκιλα που μου έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη της Θεσσαλονίκης".

Δεύτερος στο "Banca Tercas Cup"

Την δεύτερη θέση κατέλαβε τελικά ο Άρης στο "Banca Tercas Cup 2007" που ολοκληρώθηκε χθες, αφού η Τεράμο επικράτησε της Ζαλγκίρις Κάουνας στην τελευταία αναμέτρηση του τουρνουά με 79-70. Η ιταλική ομάδα ήταν αυτή που αναδείχθηκε νικήτρια φτάνοντας τις δύο νίκες συνολικά όσες είχαν και οι "κίτρινοι", αλλά πλεονεκτούσε στην ισοβαθμία αφού είχε επικρατήσει στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ έδωσε ρεπό για σήμερα στους παίκτες του, ενώ η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει οδικώς σήμερα από το Τεράμο με προορισμό την Ρώμη και από εκεί θα φτάσει αεροπορικώς στην Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης (18/09) στις 00:40.











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ