EUROLEAGUE

Αποφασιστικότητα για νίκη επί της Ουνικάχα Μάλαγα

Αποφασιστικότητα για νίκη επί της Ουνικάχα Μάλαγα
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ουνικάχα Μάλαγα (8/1, 21:45), με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Αποφασιστικότητα για να "σπάσει το ρόδι" στο Top 16 στο "τριφύλλι".

Σύντομη, ως συνήθως, θα είναι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι. Οι "πράσινοι" ξεκουράστηκαν τη Δευτέρα (4/1) και μία μέρα μετά μπήκαν στο παρκέ -σε μια προπόνηση που διήρκησε 2.5 ώρες- με στόχο να καταστρώσουν τα πλάνα τους εν όψει της αναμέτρησης με την Ουνικάχα Μάλαγα (8/1, 21:45).

Το "τριφύλλι" θέλει να κάνει "σεφτέ" στο Top 16 της Euroleague, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Κι αυτό γιατί ο Λευτέρης Μποχωρίδης (σ.σ.: συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα) είναι ο μοναδικός "πράσινος" που δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας.

Αντίθετα, πολλά είναι τα χαμόγελα για τη διαρκή βελτίωση του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις ευκαιρίες που του δίνονται, την ώρα που ο Νίκος Παππάς αισθάνεται καλύτερα μέρα με τη μέρα, "ανεβάζοντας" κι αυτός ρυθμούς στην πορεία της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ