STOIXIMAN GBL

Aποφασίζει η ΕΕΑ για Καβάλα

Aποφασίζει η ΕΕΑ για Καβάλα
New Image

Το Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ έδωσε παράταση ζωής στην Καβάλα και η ΕΕΑ θα αποφασίσει μέχρι την Τετάρτη (29/10)

Οι Θεσσαλονικείς που εκπροσωπήθηκαν στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής προσκόμισαν νέα έγγραφα κατέθεσαν αίτηση επανεξέτασης. Οι εκπρόσωποι της Καβάλας είχαν στην κατοχή τους και νέα έγγραφα από το Υπουργείο Ανάπτυξης τα οποία τέθηκαν και στη διάθεση της ΕΕΑ.
Το Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε αναβληθεί ο αγώνας των Τρικάλων με την Καβάλα που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο και μέχρι την Τετάρτη θα περιμένει την απόφαση της ΕΕΑ. Σε περίπτωση που είναι θετική τότε το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί κανονικά με 14 ομάδες ενώ σε αντίθετη εξέλιξη θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή 13 ομάδων.

Ο ΕΣΑΚΕ μάλιστα θα αποστείλει έγγραφο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και θα ζητά να συνεδριάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα αφού η Τετάρτη 29 Οκτωβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία.

Η Δάφνη από την πλευρά της εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση. "Η αδικία συνεχίζεται… Κανείς δεν ξέρει, δεν γνωρίζει και κανείς δεν είναι υπεύθυνος για τίποτα. Κάνετε λάθος κύριοι… Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ".

To δελτίο Τύπου του ΕΣΑΚΕ ανέφερε: "Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε η διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 13 ομάδες, με χορήγηση προθεσμίας μίας εβδομάδας στην ΚΑΕ Καβάλας, η οποία έχει ζητήσει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, επανεξέταση της αίτησης για χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής, λόγω υποβολής νέων στοιχείων.

Σε περίπτωση μη έκδοσης πιστοποιητικού από την Ε.Ε.Α. μέχρι και την επόμενη Τετάρτη 29/10/2008, αποφασίστηκε η Καβάλα δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, το οποία σε αυτή την περίπτωση θα συνεχιστεί με 13 ομάδες.

Επίσης αποφασίστηκε όπως ο ΕΣΑΚΕ ζητήσει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την επίσπευση έκδοσης της απόφασης… Κατόπιν τούτου ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής Καβάλα-Τρίκαλα αναβάλλεται".










TAGS STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ