ΠΑΟΚ

Αποφασίζει τη Δευτέρα για κόουτς

Αποφασίζει τη Δευτέρα για κόουτς
Πανελούδης

Στο Δ. Σ της Δευτέρας θα συζητηθεί σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το θέμα του προπονητή

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμιά απολύτως κίνηση πέρα από ορισμένες ενημερωτικές επαφές του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκη Πανελούδη.
Το Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να συνεδριάσει και πάλι το βράδυ της προσεχούς Δευτέρας με τον Τάκη Πανελούδη να ενημερώνει τα υπόλοιπα μέλη για τις σκέψεις του αναφορικά με το θέμα προπονητή, τις επιλογές που υπάρχουν και το αν θα πρέπει υπάρξει καθυστέρηση λίγων ακόμη ημερών προκειμένου να βγουν κάποια αποτελέσματα από τις προσπάθειες για έσοδα.

Κι αν τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ επιμένουν το χρίσμα του διαδόχου του Βαγγέλη Αλεξανδρή να δοθεί σε κάποιον Έλληνα τεχνικό (σ.σ. ουσιαστικά σε έναν εκ των Μαρκόπουλου ή Φλεβαράκη) ο Τάκης Πανελούδης όντας πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ επιμένει για ξένο και τον Σέρβο Βλάντα Βουκόισιτς.

Τα πράγματα όμως φαίνεται ότι είναι δύσκολα για τον Βουκόισιτς αφού σύμφωνα με πληροφορίες από την Σερβία ο 34χρονος τεχνικός της Ζελέζνικ έχει συμβόλαιο και για την επόμενη περίοδο συμμετέχει και στην Εθνική και αν αποχωρήσει θα το κάνει μόνο για ισπανική ή ιταλική ομάδα.Όπως και να έχει λοιπόν δεν αποκλείεται πολλά να ξεκαθαρίσουν στο δ.σ. της Δευτέρας. Ίδωμεν...




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ