EUROLEAGUE

Απογειώθηκε ο ΠΑΟ, για τη Μόσχα

Απογειώθηκε ο ΠΑΟ, για τη Μόσχα
STOLISVAGGELIS

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε πριν λίγη ώρα, για τη Μόσχα, όπου την Τρίτη (14/4) ξεκινά η σειρά των playoffs της Euroleague, με την ΤΣΣΚΑ (20.00). Ο Ιβάνοβιτς πήρε μαζί του 13 παίκτες. Τι δήλωσαν Παππάς και Χαραλαμπόπουλος (pics).

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού άφησαν την ηλιόλουστη Αθήνα, για να μεταβούν στη Μόσχα, όπου την Τρίτη (14/4) ξεκινά η σειρά των playoffs της Euroleague, με την ΤΣΣΚΑ (20.00). Ο Στέφανος

Η «πράσινη» αποστολή θα απαρτίζεται από 13 παίκτες, τους: Δημήτρη Διαμαντίδη, Μιχάλη Λούντζη, Νίκο Παππά, ΝτεΜάρκους Νέλσον, Έι Τζέι Σλότερ, Γιάνις Μπλουμς, Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Αντώνη Φώτση, Τζέιμς Γκιστ, Γιώργο Παπαγιάννη, Εστέμπαν Μπατίστα και Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Στην Αθήνα έμειναν οι Γκάνι Λαουάλ, Λευτέρης Μποχωρίδης (θλάση στο γαστροκνήμιο), Γιώργος Διαμαντάκος (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Αντώνης Κόνιαρης (πρόβλημα στη μέση).

" Η ΤΣΣΚΑ δείχνει να υπερτερεί, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θα παλέψουμε και ότι δεν έχουμε τις πιθανότητές μας. Υπό τις συνθήκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή θα είμαστε ικανοποιημένοι αν στο τέλος της σειράς σε δύο εβδομάδες θα έχουμε προκριθεί στο Final 4!" δήλωσε ο Παππάς, λίγο πριν την επιβίβαση της ομάδας του στην πτήση για Μόσχα, για να προσθέσει " δεν μας ενδιαφέρει αν θα πάρουμε νίκη στη Μόσχα. Αν θα γυρίσουμε με 2-0 ή με 0-2 ή αν θα προκριθούμε στο πέμπτο παιχνίδι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προκριθούμε στο Final 4. Αυτό είναι το βασικό".

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή των Χαραλαμπόπουλου, Λούντζη και Παπαγιάννη στην αποστολή, εξήγησε πως " το ότι στην ομάδα υπάρχουν τρεις νέοι παίκτες κάτω των 18 χρονών αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτούς ώστε να δείξουν ότι θα στηριχθεί η ομάδα επάνω τους τα επόμενα χρόνια. Είναι μεγάλη και πρωτόγνωρη η εμπειρία που θα πάρουν σε ένα τέτοιο γήπεδο κόντρα σε αυτή την ομάδα".

Χαραλαμπόπουλος: "Καμία ομάδα δεν είναι αχτύπητη"

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος εστίασε στο "έχ ω ζήσει και πέρσι αυτή τη σειρά, οπότε τα δύο νέα παιδιά είναι αυτά που θα έχουν τις καινούριες εμπειρίες. Στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει καμία ομάδα που να είναι αχτύπητη, άρα ούτε η ΤΣΣΚΑ είναι. Αυτό σημαίνει ότι θα παλέψουμε κάθε αγώνα. Θα είμαστε ικανοποιημένοι αν γυρίσουμε με δύο νίκες από τη Μόσχα αν και γνωρίζουμε ότι η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη για εμάς. Σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο είναι να προκριθούμε στο Final 4".

Απογειώθηκε ο ΠΑΟ, για τη Μόσχα
STOLISVAGGELIS
Απογειώθηκε ο ΠΑΟ, για τη Μόσχα
STOLISVAGGELIS
Απογειώθηκε ο ΠΑΟ, για τη Μόσχα
STOLISVAGGELIS
Απογειώθηκε ο ΠΑΟ, για τη Μόσχα
STOLISVAGGELIS
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ