ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Απόλλωνας Πάτρας: "Προσφεύγουμε στο ΑΣΕΑΔ, στόχος η οριστική δικαίωση"

Ο Απόλλωνας Πάτρας στο ματς με τον Ηρακλή
Ο Απόλλωνας Πάτρας στο ματς με τον Ηρακλή INTIME

Ο Απόλλωνας Πάτρας γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του την απόφασή του να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού που του επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή.

Την απόφασή του να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ μετά από την ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού από το πρωτάθλημα, ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Πάτρας που, όπως αναφέρει, στοχεύει στην οριστική δικαίωσή του. Η ΕΕΑ τιμώρησε την ομάδα της Πάτρας διότι είχε καταθέσει εκπρόθεσμα τον φάκελό της για τη συμμετοχή του στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League.

Την πρόθεση να πάει στο ΑΣΕΑΔ πρόκειται να εκφράσει και ο Ηρακλής που θα ζητήσει εξάλειψη της ποινής τριών βαθμών που του έχει επιβληθεί.

H ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας

"Η στάση και η θέση μας από την αρχή που προέκυψε το θέμα με τη μη χορήγηση του πιστοποιητικού από την ΕΕΑ ήταν και παραμένει ξεκάθαρη! Και τότε είχαμε τονίσει και το επαναλαμβάνουμε ότι γίνει αυτό που πρέπει για να συμμετάσχει η ομάδα χωρίς πρόβλημα στο πρωτάθλημα της Basket League. Ο φάκελος μας ήταν πλήρης και αυτό επιβεβαιώθηκε από την Αθλητική Δικαστή.

Απλώς χαρακτηρίστηκε εκπρόθεσμος για αυτό επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού. Με τη συγκεκριμένη απόφαση έγινε το πρώτο βήμα, στόχος είναι η οριστική δικαίωση. Το επόμενο βήμα είναι η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ προκειμένου να εξαλειφθεί η ποινή που επέβαλε η Αθλητική Δικαστής. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και είμαστε σίγουροι για την οριστική δικαίωσή μας".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ