ΑΡΗΣ

Απόλυτη ικανοποίηση στον Άρη για τη φιλοξενία στο ΟΑΚΑ

Απόλυτη ικανοποίηση στον Άρη για τη φιλοξενία στο ΟΑΚΑ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα μέτρα ασφαλείας του πέμπτου ημιτελικού αποτέλεσαν σημείο τριβής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, με τους "πράσινους" να επιβεβαιώνουν με πράξεις όσα είχαν προαναγγείλει στους "κίτρινους". Απόλυτη ικανοποίηση στον Άρη για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ.

Την παραμονή του πέμπτου ημιτελικού των playoffs ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη δημιουργήθηκαν... τριβές για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα . Οι "πράσινοι" διαβεβαίωναν τους "κίτρινους" πως όλα θα κυλήσουν ομαλά, με τους δεύτερους να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να διασφαλίσουν ότι θα αποφευχθούν τυχόν αρνητικές εκπλήξεις.

Στην πράξη αποδείχθηκε πως όσα είχαν προαναγγείλει από τον Παναθηναϊκό τηρήθηκαν μέχρι κεραίας, κάτι που έφερε τη φυσιολογική ικανοποίηση στην πλευρά του Άρη. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είδε στο ΟΑΚΑ αυτά τα οποία είχαν ειπωθεί και συμφωνηθεί με τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΚΑΕ Άρης, Παύλο Μπινόπουλο, να γίνονται πράξη.

φιλοξενία ήταν υποδειγματική. Εκτός του κ. Γεωργαντή και ο κ. Τριαντόπουλος ήταν στις επάλξεις σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όπως και πριν από το τζάμπολ στη συζήτηση που είχαμε και με τον Μάνο Παπαδόπουλο", επισήμανε στο Sport24.gr με τοποθέτησή του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ