ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απών ο Σπανούλης

Απών ο Σπανούλης
Σπανούλης

Την Τρίτη ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου με τον Κολοσσό

Τη Δευτέρα οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν αφού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τους είχε δώσει ρεπό αλλά το ανησυχητικό για τον Σέρβο κόουτς είναι ότι για ακόμα μία φορά δεν προπονήθηκε ο Βασίλης Σπανούλης που ταλαιπωρείται ακόμα από το πρόβλημα στο πέλμα.
Έτσι ο "Κill Bill" κινδυνεύει να χάσει και το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής κάτι που συνέβη και την Κυριακή εναντίον του Αμαρουσίου.

Στέλνει Σερμαντίνι το eurobasket.com
Τον Γεωργιανό σέντερ, Τζόρντι Σερμαντίνι, που "έλαμψε" στο Ευρωμπάσκετ νέων "στέλνει" στον Παναθηναϊκό το eurobasket.com.

Σύμφωνα και με τους Αμερικανούς ο παίκτης έχει εξαιρετικές αθλητικές ικανότητες, είναι δυνατός και παίζει εξαιρετικά στο λόου ποστ ενώ αποτελεί ανερχόμενο ταλέντο.

Διαγωνισμός για 20 εισιτήρια διαρκείας μπάσκετ
Tο SPORT 24 σε συνεργασία με την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο 20 Εισιτήρια Διαρκείας περιόδου 2008-2009 για τους εντός έδρας αγώνες μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Κάντε κλικ εδώ , απαντήστε σωστά στις 3 ερωτήσεις και λάβετε μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου. Πάρτε μέρος τώρα .








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ