ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απονομή ή συνέχεια...

Απονομή ή συνέχεια...
Γιαννάκης-Ομπράντοβιτς

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό απόψε (9.30 μ.μ., ΑΝΤ1) στον τέταρτο τελικό

Μπρέικ, επεισόδια, κροτίδες, διακοπές, καπνογόνα, μεγάλες διαφορές, μολότοφ (ευτυχώς εκτός γηπέδου) έχουμε δει μέχρι τώρα στους τελικούς και τον Παναθηναϊκό να έχει το προβάδισμα με 2-1 στη σειρά που θα κρίνει τον τίτλο.
Αναμφισβήτητα οι παίκτες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχουν το πάνω χέρι προκειμένου να κατακτήσουν το 11ο πρωτάθλημα σε 12 χρόνια μπροστά στον κόσμο τους που θα κατακλήσει το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν δείξει πως έχουν τον τρόπο να κερδίζουν τον Ολυμπιακό και μάλιστα εύκολα όταν αγωνίζονται στην έδρα τους. Μοναδικό ερώτημα είναι πως θα παρουσιαστούν και πάλι οι "ερυθρόλευκοι" αφού μπόρεσαν να σβήσουν κάπως τα... σύννεφα από πάνω τους μετά τη νίκη στο ΣΕΦ αλλά αν μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω θα φανεί το βράδυ.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης "πονοκεφαλιάζει" αφού την κρίσημη στιγμή τα αγωνιστικά προβλήματα δεν έχουν αφήσει την ομάδα του. Μετά τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο ήρθε και το διάστρεμμα του Θοδωρή Παπαλουκά για να δέσει το γλυκό. Η συμμετοχή του έμπειρου γκαρντ θα αποφασιστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή αλλά ακόμα και αν τα καταφέρει, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί για πολύ ώρα.

Από την άλλη πλευρά οι "πράσινοι" προετοιμάζονται χωρίς προβλήματα για έναν αγώνα που πλέον τους έχει γίνει συνήθεια και χωρίς αμφισβήτηση γνωρίζουν καλύτερα απ' τον καθένα πως πρέπει να αντιδράσουν ώστε να σηκώσουν την κούπα. " Χρειαζόμαστε μία νίκη για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και τον τρίτο μας φετινό τίτλο με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά καλούμαστε να αγωνιστούμε στο δικό μας "σπίτι".

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα πρέπει να δείξουμε αγωνιστικά μια πολύ καλύτερη εικόνα από αυτή που δείξαμε στον τρίτο τελικό. Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι και στις δύο άκρες του γηπέδου, να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια στα ριμπάουντ, να περιορίσουμε και πάλι τα λάθη μας, να δείξουμε ακόμη μεγαλύτερη μαχητικότητα σε κάθε φάση, για κάθε μπάλα

", ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μία μέρα πριν από τον τέταρτο τελικό.






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ