ΑΕΚ

Απόσταση με Δορκοφίκη

Υπάρχει απόσταση μεταξύ του Δορκοφίκη και της Ένωσης. Επιθεώρηση την Πέμπτη στο κλειστό του Ελληνικού

Μέχρι στιγμής, όμως, υπάρχει οικονομική διαφορά, ενώ "αγκάθι" αποτελούν και τα χρέη από την περασμένη σεζόν. Η κίνηση του παίκτη, ωστόσο, να μην κάνει προσφυγή δείχνει ότι θέλει να μείνει. Αυτό άλλωστε είχε τονίσει και σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν μερικές ημέρες.
Οπότε το πιθανότερο είναι να υπάρξει κι άλλο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες και να βρεθεί η λύση αφού υπάρχει διάθεση.

Στο μεταξύ οι άνθρωποι της ΑΕΚ αναμένεται να επισκεφτούν την Πέμπτη το κλειστό του Ελληνικού, που αποτελεί την πρώτη επιλογή για έδρα ενόψει της ερχόμενης περιόδου.

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα στοιχεία των οφειλών που δημοσίευσε ο ΠΣΑΚ. "Μετά λύπης μας, η διοίκηση του ΠΣΑΚ «ελαφρά τη καρδία» δημοσίευσε σήμερα λίστα με τις οφειλές προς τους καλαθοσφαιριστές των συλλόγων της Α1 κατηγορίας, μεταξύ αυτών και της ΑΕΚ. Και ύστερα από «έρευνα» κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η διοίκηση της ΚΑΕ οφείλει πέντε μήνες προς τους «κιτρινόμαυρους».

Κατ’ αρχάς, την ενημερώνουμε ότι η έρευνα δεν επικεντρώνεται σε δεδομένα που προέρχονται από συγκεκριμένη πλευρά. Η μονόπλευρη θεώρηση των πραγμάτων καταλήγει σε λανθασμένα δεδομένα, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της ΑΕΚ. Από τους εννιά Έλληνες παίκτες, που συμπεριλήφθηκαν φέτος στο ρόστερ της ομάδας, οι πέντε είναι πληρωμένοι μέχρι τελευταίου ευρώ, μεταξύ της ΚΑΕ και του Περικλή Δορκοφίκη επήλθε σήμερα η οριστική συμφωνία, όπως θα συμβεί τις προσεχείς ημέρες με τους Χρήστο Ταπούτου και Γιάννη Κυριακόπουλο.

Ο Νίκος Χατζής θα λάβει τα χρήματά του από τον τηλεοπτικό σταθμό με τον οποίο είχαμε συνεργασία, κατ’ υπόδειξη του ιδίου, ενώ με τον Δημήτρη Παπανικολάου βρισκόμαστε σε δικαστική διαμάχη. Πρέπει να τονίσουμε, δε, ότι οι παίκτες κατείχαν προσωπικές επιταγές, προκειμένου τα χρήματά τους να είναι κατοχυρωμένα. Δυστυχώς, τα δεδομένα της μονόπλευρης έρευνας από πλευράς της διοίκησης του ΠΣΑΚ οδήγησαν στη δυσφήμιση του συλλόγου. Τα μειωτικά σχόλια δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της ΚΑΕ. Θα παρακαλούσαμε τα μέλη του ΠΣΑΚ να επικοινωνούν με τους ιθύνοντες τον σύλλογο για τη διασταύρωση των πληροφοριών που συλλέγουν".








TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ