NBA FINALS

Αποστολή στο Μιλγουόκι: Το SPORT24 στο ελληνικό πανηγύρι στην Γουογουατόσα

Ο χώρος παραγγελιών στο ελληνικό πανηγύρι της Γουογουατόσα, στο Μιλγουόκι
Ο χώρος παραγγελιών στο ελληνικό πανηγύρι της Γουογουατόσα, στο Μιλγουόκι 24MEDIA

Δύο ημέρες πριν από το Game 6 των NBA Finals, το SPORT24... απήχθη και βρέθηκε στην Γουογουατόσα, μια πόλη του Μιλγουόκι, στην οποία έγινε το περασμένο τριήμερο το Tosa Greek Fest OPA 2021, ένα ελληνικό πανηγύρι στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η Κυριακή 18/7 ήταν μια ήσυχη ημέρα στο Μιλγουόκι. Μπακς και Σανς ταξίδεψαν από το Φοίνιξ για το Game 6 των NBA Finals που θα γίνει το βράδυ της Τρίτης (ξημερώματα Τετάρτης στις 04:00 στην Ελλάδα), όμως στους χώρους γύρω από το Fiserv Forum υπήρχε αυτό το κλίμα της ανυπομονησίας από κόσμο που έκανε την βόλτα του, φωτογραφιζόταν και -κλασικά- μονολογούσε το περίφημο πλέον Bucks in 6.

Αποστολή στις ΗΠΑ: Χάρης Σταύρου

Κάποια στιγμή, ένα ζευγάρι τράβηξε το βλέμμα καθώς ο άνδρας φορούσε ένα μπλουζάκι με την ελληνική σημαία και το ΕΛΛΑΣ με μεγάλα γράμματα. Τον ρώτησα αν ήταν Έλληνας, ήταν Κολομβιανός και μετά από μερικά λεπτά συζήτησης για τους Μπακς, το ΝΒΑ και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μου ζήτησε με χιούμορ να με απαγάγει. "Μας επιτρέπεις να σε πάμε κάπου;" με ρώτησε και αυτό το κάπου ήταν στην κοντινή πόλη Γουογουατόσα, στην οποία γινόταν ένα ελληνικό πανηγύρι. Το Tosa Greek Fest OPA 2021.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης είχε στηθεί ένα εντελώς ελληνικό σκηνικό, με ένα μεγάλο parking αυτοκινήτων να έχει γεμίσει τραπεζοκαθίσματα, μυρωδιές και ελληνικές φωνές, που είναι πάντα πιο δυνατές από εκείνες των Αμερικανών. Ψητά κοτόπουλα, γύρος, λουκουμάδες με μέλι, μπίρα, κρασί, σαλάτες, όλα τα... βασικά υλικά για ένα πανηγύρι, ήταν αρκετά για να προσελκύσουν χιλιάδες ανθρώπους στη διάρκεια του τριημέρου που πέρασε. Φυσικά παντού υπήρχαν εικόνες του Γιάννη Αντετοκούνμπο και μια αφίσα στην οποία φωτογραφίζονταν όσοι ήθελαν να συγκρίνουν το μπόι τους με εκείνο του Greek Freak.

Τα τραπέζια στον εξωτερικό χώρο του Greek Fest
Τα τραπέζια στον εξωτερικό χώρο του Greek Fest 24MEDIA
Λουκουμάδες, 6 δολάρια η μερίδα, στο ελληνικό πανηγύρι της Γουογουατόσα στο Μιλγουόκι
Λουκουμάδες, 6 δολάρια η μερίδα, στο ελληνικό πανηγύρι της Γουογουατόσα στο Μιλγουόκι 24MEDIA
Ο χώρος παραγγελιών στο ελληνικό πανηγύρι της Γουογουατόσα, στο Μιλγουόκι
Ο χώρος παραγγελιών στο ελληνικό πανηγύρι της Γουογουατόσα, στο Μιλγουόκι 24MEDIA
Δεκάδες ψητά κοτόπουλα, 9 δολάρια κόστιζε ολόκληρο!
Δεκάδες ψητά κοτόπουλα, 9 δολάρια κόστιζε ολόκληρο! 24MEDIA
Έλληνας με την φανέλα της εθνικής ομάδας, φυσικά με το νούμερο 34 και το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Έλληνας με την φανέλα της εθνικής ομάδας, φυσικά με το νούμερο 34 και το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο 24MEDIA
Το σημείο στο οποίο φωτογραφίζονταν όλοι, για να συγκρίνουν το ύψος τους με εκείνο του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Το σημείο στο οποίο φωτογραφίζονταν όλοι, για να συγκρίνουν το ύψος τους με εκείνο του Γιάννη Αντετοκούνμπο 24MEDIA
Η οικογένεια Ζόρο, η οποία ανέλαβε τον ρόλο του ξεναγού στην Γουογουατόσα
Η οικογένεια Ζόρο, η οποία ανέλαβε τον ρόλο του ξεναγού στην Γουογουατόσα 24MEDIA

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ "Γιάννης Αντετοκούνμπο" και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS NBA ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ