ΑΡΗΣ

Αποσύρει την προσφυγή ο Χρυσικόπουλος

Αποσύρει την προσφυγή ο Χρυσικόπουλος
INTIME SPORTS

Η είδηση που έφερε η συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης την Τρίτη με τον εκπρόσωπο του Λίνου Χρυσικόπουλου είχε να κάνει με την απόσυρση της προσφυγής του διεθνή φόργουορντ.

Αυτήν που είχε καταθέσει με αφορμή την μονομερή κατάθεση του συμβολαίου του στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη και ήταν να εκδικαστεί μεθαύριο Πέμπτη (10/03).


Ωστόσο για μία ακόμη φορά δεν υπήρξε εξέλιξη στο θέμα της υπογραφής του συμβολαίου και από πλευράς του Χρυσικόπουλου που δείχνει να επιμένει στην θέση του.

"Κατά τη σημερινή συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και του εκπροσώπου του καλαθοσφαιριστή Λίνου Χρυσικόπουλου, κ. Παναγιώτη Καπάζογλου, συμφωνήθηκε να αποσυρθεί η προσφυγή του καλαθοσφαιριστή από το ΑΣΕΑΔ και οι δυο πλευρές σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και καλής πίστης να συνεχίσουν μέχρι τον προσεχή Ιούνιο τις συζητήσεις για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους", ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης.


Το ερώτημα βέβαια είναι αν μέχρι τον προσεχή Ιούνιο ο Χρυσικόπουλος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΚΑΕ Άρης ώστε να μην υπάρξει τυχόν κίνδυνος απώλειάς του και ακόμη και αν γίνει αυτό χωρίς οικονομικό όφελος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ