ΜΑΡΟΥΣΙ

Αποθεωτική υποδοχή για το Μαρούσι

Αποθεωτική υποδοχή στο "Ελ. Βενιζέλος". Καϊμακόγλου: "Deja vu". Μπαρτζώκας: "Ήταν θέμα χρόνου" (vid)

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στις 3.35 το μεσημέρι της Δευτέρας, αλλά οι "κιτρινόμαυροι" βγήκαν αρκετή ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 16.15.
Στο χώρο του αεροδρομίου τους περίμεναν 60-70 οπαδοί της ομάδας, καθώς ακόμη συγγενείς και φίλοι. Ανάμεσα τους βρισκόταν κι ο δήμαρχος Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Πατούλης τόνισε ότι "πιστεύουμε αυτή την ομάδα. Έχει πολύ μέλλον μπροστά της. Όλος ο δήμος τη στηρίζει -κι εγώ προσωπικά. Περιμένουμε ακόμη καλύτερες ημέρες".

Ο αρχηγός του Αμαρουσίου, Κώστας Καϊμακόγλου δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: "νιώθω σαν σε deja vu (σ.σ αναφερόμενος στην περσινή επιτυχία). Λες και ξαναζούμε την περσινή χρονιά, όταν είχαμε πάρει με το σπαθί μας την πρόκριση στην Ευρωλίγκα. Αν και προσπαθήσαμε διπλά για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει, χαλάλι... Έχουμε πολύ μεγαλύτερες υποχρεώσεις μπροστά μας".

Ο Μάριος Μπατής πρόσθεσε ότι "ήταν η δικαίωση για την περσινή ομάδα. Από δω και μπρος χρειάζεται ακόμη πιο σκληρή δουλειά".

Από τη μεριά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπογράμμισε ότι "ήταν θέμα για να γίνει κάτι τέτοιο. Η ομάδα προκρίθηκε στην Ευρωλίγκα πέρσι με προπονητή τον Μαρκόπουλο κι εμείς απλά δουλέψαμε πολύ πάνω σε σωστές βάσεις"

Τέλος ο Παναγιώτης Αλεξανδρής σχολίασε: "Αυτή η ομάδα -με το λίγο κόσμο της- έχει υπερβεί τα όρια της. Προτρέπουμε όμως τον κόσμο κι ειδικότερα τους επιχειρηματίες της περιοχής του Αμαρουσίου να στηρίξουν την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, που επιχειρούμε τους δύο τελευταίους μήνες, έτσι ώστε να συνεχίσει αυτή η ομάδα να δουλεύει σωστά"

Φάσεις από το παιχνίδι Άλμπα-Μαρούσι
















TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ