ΑΡΗΣ

Απότομη στροφή με πρώτη κρούση σε Ταπούτο

Απότομη στροφή με πρώτη κρούση σε Ταπούτο
Ταπούτος INTIME SPORTS

Η ιστορία των συζητήσεων με τον Χρήστο Ταπούτο επέστρεψε και αυτό το καλοκαίρι για τον Άρη όπως συμβαίνει εδώ και αρκετά χρόνια.

Το φλερτ της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με τον Χρήστο Ταπούτο καλά κρατεί τα τελευταία καλοκαίρια και φαίνεται πως προέκυψε και στο φετινό.

Το όνομα του 28χρονου σμολ φόργουορντ του οποίου το συμβόλαιο με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε έπεσε προ ημερών στην κουβέντα μεταξύ του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, και του Ισραηλινού τεχνικού, Σαρόν Ντρούκερ, ο οποίος χωρίς πολύ σκέψη εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Μάλιστα ήδη έχει υπάρξει ένα πρώτο τηλεφώνημα διερευνητικής φύσης με τον Ταπούτο που έδειξε πολύ μεγάλη επιθυμία να φορέσει την φανέλα του Άρη με το μοναδικό βαρόμετρο να αποτελεί από εδώ και στο εξής το οικονομικό.

Εξελίξεις στην περίπτωση του 28χρονου σμολ φόργουορντ αναμένεται να υπάρξουν από αύριο και σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία αυτομάτως η περίπτωση του Νίκου Μπάρλου θα αποτελέσει παρελθόν.

Από εκεί και πέρα από αύριο είναι να υπάρξουν εξελίξεις και με τους δύο διεθνείς Βέλγους Σαμ Βαν Ρόσομ και Μάρκους Φέιζον με τους οποίους είχε χθες στο Τελ Αβίβ τετ α τετ ο Ντρούκερ.

Σε αυτήν ο τεχνικός του Άρη τους εξέφρασε τις σκέψεις του με όλα να δείχνουν πως η απόκτηση του πρώτου ως δανεικού από την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο για τα επόμενα δύο χρόνια να είναι στην τελική ευθεία ενώ με τον δεύτερο υπάρχει ακόμη δρόμος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ