ΑΡΗΣ

Αργυρόπουλος: "Χρήσιμα συμπεράσματα"

Αργυρόπουλος: "Χρήσιμα συμπεράσματα"
Αργυρόπουλος

Για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα αλλά και την πρόοδο του Άρη μίλησε ο Νίκος Αργυρόπουλος

" Ήταν ένα ακόμη χρήσιμο φιλικό τεστ απέναντι σε μια ανταγωνιστική και αξιόμαχη ομάδα όπως είναι τα Τρίκαλα, που μας βοήθησε σημαντικά. Παράλληλα έδωσε την δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας να βγάλει μερικά ακόμη χρήσιμα συμπεράσματα κυρίως στους τομείς που θα πρέπει να εστιάσουμε ιδιαίτερα για να είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις", είπε ο Πατρινός πλέι μέικερ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

" Το πιο σημαντικό μέσα από αυτά τα παιχνίδια δεν είναι ούτε το τελικό σκορ, ούτε πόσους πόντους θα σημειώσει ο κάθε παίκτης. Το σημαντικό είναι ότι μας δίνεται η δυνατότητα να μάθουμε καλύτερα ο ένας το παιχνίδι του άλλου και να αποκτήσουμε την "χημεία" που θέλουμε ως ομάδα σε άμυνα και επίθεση".

Στη συνέχεια μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι "κίτρινοι": " Μέρα με τη μέρα πηγαίνουμε ολοένα και καλύτερα. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε θέληση και μέσα από την σκληρή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις θα βρεθούμε σύντομα στο επιθυμητό επίπεδο".

Το επόμενο φιλικό που θα είναι και το πρώτο εντός έδρας και ανοικτών των θυρών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 18:00 απέναντι στην Καβάλα στο "Αλεξάνδρειο". Ο Αργυρόπουλος τόνισε σχετικά: " Ο κόσμος του Άρη ήταν ανέκαθεν η κινητήριος δύναμη της ομάδας. Ξέρουν ότι τους χρειαζόμαστε σε κάθε αγώνα και ποντάρουμε πολλά στην παρουσία τους".

"Θέλουμε να έρθουν στο γήπεδο την Κυριακή στο φιλικό με την Καβάλα και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό όχι μόνο στην συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση, αλλά σε κάθε αγώνα που θα δίνουμε είτε εντός, είτε εκτός έδρας για να είναι περήφανοι και να απολαμβάνουν καλό μπάσκετ

".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ