ΑΡΗΣ

Αργυρόπουλος: "Δεν πτοούμαστε"

Αργυρόπουλος: "Δεν πτοούμαστε"
Αργυρόπουλος

Η δουλειά συνεχίζεται στον Άρη παρά τις διακοπές του Πάσχα. Aργυρόπουλος: "Το μυαλό στα Τρίκαλα"

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιελάμβανε διπλή προπόνηση ενώ το Μεγάλο Σάββατο το ραντεβού των παικτών με τον Αντρέα Ματσόν έχει οριστεί για το πρωί. Την Κυριακή του Πάσχα οι αθλητές θα ξεκουραστούν και τη Δευτέρα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.
Στη συνέχεια των υποχρεώσεων αλλά και την ήττα από τον Πανιώνιο αναφέρθηκε ο Νίκος Αργυρόπουλος που έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: " Παίξαμε σε γενικές γραμμές αρκετά καλά, αν και δεν πιάσαμε βέβαια το μέγιστο της απόδοσής μας. Ήταν μια ήττα που ήρθε καθαρά στις λεπτομέρειες. Αν είχαμε πάρει μια-δυο σωστές αποφάσεις στο παιχνίδι μας, τότε τα πράγματα πιστεύω θα ήταν διαφορετικά".

"Ο Πανιώνιος είναι καλή και σοβαρή ομάδα, αλλά νομίζω ότι όταν θα τους συναντήσουμε στην πρώτη φάση των πλέι οφ, η πρόκριση θα περάσει από τα χέρια μας. Αν είμαστε σοβαροί και παίξουμε όπως στους τελευταίους αγώνες, τότε θα έχουμε τον πρώτο λόγο. Δεν εφησυχάζουμε, δεν θεωρούμε την ομάδα μας φαβορί, ούτε χάνουμε την συγκέντρωσή μας. Όλοι θυμόμαστε το περυσινό μάθημα και δεν είμαστε διατεθειμένοι να το επαναλάβουμε, γιατί το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού

".

Όσο για το αν θα μπορούσε αυτή η ήττα να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία στο εσωτερικό της ομάδας, σχολίασε: " Δεν μας πτοεί. Βλέπουμε μπροστά και στο μυαλό μας τώρα είναι μόνο τα Τρίκαλα. Ο προσεχής μας αντίπαλος παίζει για την παραμονή, αλλά εμείς είμαστε ο Άρης και σκοπεύουμε να δείξουμε στο παρκέ το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε μια νίκη που θα λειτουργήσει ευεργετικά για την ψυχολογία μας, αλλά και τους φιλάθλους μας".

Aπευθυνόμενος στον κόσμο επεσήμανε ότι πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στα πλέι οφ: " Δεν λησμονούμε ότι ένα τεράστιο κομμάτι για την επίτευξη της τρίτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ανήκει στον κόσμο μας. Αν δεν ήταν αυτοί, ίσως και να μην τα είχαμε καταφέρει. Τώρα όμως αρχίζουν όλα. Πρέπει τόσο εμείς στην ομάδα, όσο και οι φίλαθλοι να είμαστε στις επάλξεις".

"Έρχονται τα σημαντικά παιχνίδια και η τρίτη θέση στην κανονική περίοδο δεν θα έχει καμία απολύτως σημασία, αν δεν καταφέρουμε αυτό που θέλουμε στο τέλος. Και αυτό που θέλουμε είναι να προχωρήσουμε μέχρι το τέλος των πλέι οφ, ώστε να βγούμε στην Ευρωλίγκα. Για να το πετύχουμε όμως αυτό θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας

".

Τέος, έστειλε τις προσωπικές του ευχές ενόψει των εορτών του Πάσχα: " Εύχομαι οι Άγιες μέρες του Πάσχα να δώσουν σε όλο τον κόσμο υγεία, χαρά, ευτυχία και τύχη. Να μας δώσουν παράλληλα φώτιση και δύναμη για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Όσον αφορά στην ομάδα μου, να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, να είμαστε υγιείς μέχρι το τέλος και να πανηγυρίσουμε στο τέλος την επίτευξη του στόχου μας".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ