ΑΡΗΣ

Αργυρόπουλος: "Έχουμε πεισμώσει"

Αργυρόπουλος: "Έχουμε πεισμώσει"
Αργυρόπουλος

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη ο Νίκος Αρυγόπουλος που μίλησε για τους στόχους της ομάδας

" Είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ. Επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη πριν από δύο μέρες, νιώθω έτοιμος και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε", είπε αρχικά στα "Αθλητικά Νέα 98.7".

Για τις δύο μεταγραφές των Νίκου Αργυρόπουλου και Δήμου Ντικούδη είπε: " Σίγουρα τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, και στον αγωνιστικό και στο διοικητικό τομέα. Οι δύο (σ.σ. ο Ντικούδης και ο Χατζηβρέττας) είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες και θα βοηθήσουν πολύ με την εμπειρία τους. Τόσα χρόνια που τους έβλεπα ως αντίπαλος, δεν το κρύβω ότι ένιωθα ιδιαίτερα στενάχωρα. Έχω ακούσει, επίσης, από το χώρο μου ότι είναι δύο εξαιρετικοί χαρακτήρες".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Αντρέα Ματσόν: " Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Πάντα φροντίζει οι παίκτες που απαρτίζουν τις ομάδες τους να είναι πρώτα πολύ καλοί χαρακτήρες και στη συνέχεια κοιτάζει το αγωνιστικό κομμάτι. Ελπίζω να διαλέξει και τους ξένους με ανάλογη επιτυχία, για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στη νέα σεζόν".

Όσο για το υπόλοιπο τεχνικό τιμ τόνισε: " Θεωρώ ότι η συνεργασία που είχαμε ήταν εξαιρετική. Oι 4 προπονητές ήταν πολύ καλοί, ο καθένας στο δικό του κομμάτι. Ήμουν θετικός πέρσι, σίγουρα φέτος θα είμαι πολύ καλύτερος. Όσο για τον κ. Μπόνι, επίσης έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια".

Ο Νίκος Αργυρόπουλος δεν θα μπορούσε να μην κάνει ένα σχόλιο για τον νεαρό Κώστα Παπανικολάου: " Ο Κώστας είναι ένα πολύ εξελίξιμο παιδί. Δουλεύει πολύ, είναι σοβαρός, προσγειωμένος και ό,τι έχει πετύχει δεν είναι τυχαίο. Εξαιρετικός χαρακτήρας".

"Η μεγαλύτερη ευτυχία για έναν αθλητή είναι να ζει ό,τι ζει ο Κώστας σε αυτή την ηλικία. Μεγάλο ρόλο, όμως, παίζει κι ένας σωστός προπονητής, όπως ο κύριος Ματσόν, που μπορεί να τον βοηθήσει στον τομέα της ψυχολογίας και να βελτιώσει τις δυνατότητές του

".

Tέλος, μίλησε για τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα: " Έχουμε πεισμώσει, γιατί ενώ κάναμε καλή πορεία όλη τη χρονιά, στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Όμως, είναι μεγάλη πρόκληση τα προκριματικά της Ευρωλίγκας και είναι στο χέρι μας να μπούμε στους ομίλους. Με σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ