ΑΡΗΣ

Αργυρόπουλος: "Είμαι 100% έτοιμος"

Αργυρόπουλος: "Είμαι 100% έτοιμος"
Αργυρόπουλος

Ο παίκτης-κλειδί της νίκης επί της Σιαουλιάι Νίκος Αργυρόπουλος τόνισε ότι πλέον είναι 100% έτοιμος

Από την πλευρά του ο Πατρινός γκαρντ του Άρη φρόντισε στις δηλώσεις του να σταθεί πρώτα από όλα στην νίκη, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους: " Είχαμε πολύ άγχος γιατί στόχος μας είναι να βγούμε πρώτοι στον όμιλο. Όλοι μαζί παλέψαμε για την κατάκτηση της νίκης και πλέον τα πάντα εξαρτώνται από μας. Από πλευράς μου πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε αν και η προσοχή μας είναι στραμμένη στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα".

Για την προσωπική του εμφάνιση ο Αργυρόπουλος είπε: " Χαίρομαι που ήμουν θετικός για την ομάδα. Είμαι 100% έτοιμος και μπορώ να δίνω ότι χρειάζεται η ομάδα για να κερδίζει".

Στην κατάκτηση της πρώτης θέσης αναφέρθηκε και ο Μιχάλης Κακιούζης που στάθηκε στην απόδοση των Αργυρόπουλου και Ντικούδη και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο. Όσο για το επόμενο παιχνίδι με την Ζαντάρ στο "Αλεξάνδρειο" δήλωσε: " Θα είναι δύσκολο ματς αλλά αν παίξουμε όπως μπορούμε και ειδικά στην άμυνα δεν φοβόμαστε κανέναν".

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Κατσικάρης έδωσε ρεπό για την Τετάρτη στους παίκτες του ενώ για την Πέμπτη έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση στα πλαίσια της μίνι προετοιμασίας για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στην Αθήνα.

Τέλος, όσον αφορά στο ενδεχόμενο αλλαγής στο ρόστερ και προσθήκης κάποιου κοινοτικού ψηλού, η αναζήτηση από τον Έλληνα τεχνικό συνεχίζεται χωρίς να αποκλείεται και κάποια ακόμη κίνηση.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ