ΑΡΗΣ

Αργυρόπουλος: "Γεμίστε το "Αλεξάνδρειο"

Αργυρόπουλος: "Γεμίστε το "Αλεξάνδρειο"
Αργυρόπουλος

Τους φιλάθλους να γεμίσουν το "Αλεξάνδρειο" ενόψει μικρών τελικών, κάλεσε ο Νίκος Αργυρόπουλος

Οι "κίτρινοι" παρά τις τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς από τους Πρωταθλητές Ευρώπης, κόντραραν στα ίσα τον σπουδαίο αντίπαλο τους και σε συνδυασμό με το πλεονέκτημα της έδρας θα έχουν τον πρώτο λόγο στον μικρό τελικό όπου πιθανότατα θα αντιμετωπίσουν το Μαρούσι.
Στην ήττα του Σαββάτου αναφέρθηκε ο Νίκος Αργυρόπουλος: " Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Προσπαθήσαμε και βρεθήκαμε κοντά στη νίκη, αλλά οι αντίπαλοι μας ήταν πιο τυχεροί στο τέλος. Παίξαμε με δύο βασικές απώλειες όπως ήταν αυτές του Κλαρκ και του Ράιτ, αλλά αποδείξαμε ότι ακόμη κι έτσι έχουμε πολλές δυνατότητες ως ομάδα, ώστε να καλύπτουμε κάθε κενό που προκύπτει και να διεκδικούμε τη νίκη".

Αναφερόμενος στον βασικό στόχο της ομάδας, εξήγησε: " "Σίγουρα μας μένει μια πικρία γιατί πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Το μόνο βέβαιο είναι πως αυτή η ήττα δεν μας αποπροσανατολίζει σε καμία περίπτωση από τον στόχο μας που παραμένει ο ίδιος. Τώρα θα πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας σειρά των μικρών τελικών. Το έλεγα από την αρχή της σεζόν ότι θα είμαστε το φαβορί για να τερματίσουμε στην τρίτη θέση τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε έξω αγωνιστικό επίπεδο, γιατί ο Άρης είναι μια ομάδα με άψογη οργάνωση που διαθέτει επίσης έναν υπέροχο κόσμο".

Tέλος, ο Πατρινός πλέι μέικερ κάλεσε τους φίλους της ομάδας βρεθούν κοντά της: " Να γεμίζουν το "Αλεξάνδρειο" στις επόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις μας και να μας βοηθήσουν, προκειμένου να πετύχουμε στο τέλος της χρονιάς τον βασικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από την συμμετοχή μας στην Ευρωλίγκα".

Διπλός πονοκέφαλος για Ματσόν
Τη στιγμή που ετά την χθεσινή ήττα-αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ το μυαλό όλων στον Άρη έχει στραφεί πλέον στην σειρά του μικρού τελικού με φόντο την εξασφάλιση της συμμετοχής στα προκριματικά της Ευρωλίγκα, ο Αντρέα Ματσόν έχει να αντιμετωπίσει τον διπλό πονοκέφαλο των τραυματισμών των Κίκι Κλαρκ και Μπρέισι Ράιτ.

Ο Κλαρκ είχε δεχθεί μία γονατιά στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο με αποτέλεσμα από εκείνο το σημείο να μην μπορεί να συμμετάσχει στις υποχρεώσεις της ομάδας ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπείας.

Κι όσο για τον Ράιτ; Ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα του χθεσινού παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό στην περιοχή των προσαγωγών με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αγωνιστεί.

Όπως και να έχει πάντως οι περιπτώσεις των Κλαρκ και Ράιτ πρόκειται να ξεκαθαρίσουν μέσα στο επόμενο 48ωρο και πολύ περισσότερο η ετοιμότητά τους εν όψει του πρώτου παιχνιδιού της σειράς των μικρών τελικών των πλέι οφ.













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ