ΑΡΗΣ

Αργυρόπουλος: "Μία πολύ δύσκολη αποστολή"

Αργυρόπουλος: "Μία πολύ δύσκολη αποστολή"
Αργυρόπουλος

Μπλατ και Αργυρόπουλος ξεκαθαρίζουν ότι το παιχνίδι με τα Τρίκαλα είναι αρκετά δύσκολο για τον Άρη

Μετά το τέλος της προπόνησης η αποστολή του Άρη μετέβη με το πούλμαν από το Αλεξάνδρειο στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης από όπου ταξίδεψαν (18:50) για αυτόν της Λάρισας και ακολούθως οδικώς τα Τρίκαλα.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό παιχνίδι τόνισε: " Παιχνίδια όπως αυτό εναντίον των Τρικάλων κρύβουν τις δικές τους δυσκολίες. Οι αντίπαλοί μας παλεύουν για να παραμείνουν στην κατηγορία και γι' αυτό είμαστε προετοιμασμένοι για μία σκληρή μάχη, που ίσως κρύβει απρόσμενες καταστάσεις.

Οφείλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι πνευματικά και να δείξουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας. Δεν έχουμε περιθώριο για οποιαδήποτε απώλεια, αφού πρέπει να εκμεταλλευτούμε όλους τους εναπομείναντες αγώνες της κανονικής περιόδου, για να ανέβουμε στη βαθμολογία".

Όσο για τον Νίκο Αργυρόπουλο; Ο Πατρινός πλέι μέικερ του Άρη υπογράμμισε πως τα Τρίκαλα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος: " Έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στα Τρίκαλα. Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία και γι’ αυτό το λόγο οι παίκτες της θα προσπαθήσουν να τα δώσουν όλα μέσα στο παρκέ.

Επιπλέον, θα έχουν τη βοήθεια των φιλάθλων τους, που θα γεμίσουν το γήπεδο. Είναι πάντως ένα παιχνίδι που εξαρτάται κυρίως από τη δική μας εμφάνιση. Το κυριότερο είναι να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά, γιατί αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ