ΑΡΗΣ

"Άρη γερά χωρίς διακριτικά"

"Άρη γερά χωρίς διακριτικά"
INTIME SPORTS

Η αποστολή του Άρη ταξίδέψε για το Ηράκλειο για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τους φίλους της ομάδας που ήταν στην ίδια πτήση να ζητούν με συνθήματα την κατάκτηση του τροπαίου. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Το πρωινό ξύπνημα δεν έδειξε να επηρεάζει την αποστολή του Άρη στο ταξίδι για το Ηράκλειο εν όψει του αυριανού (9/2) τελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο με τους φιλάθλους της ομάδας που ήταν στην ίδια πτήση να φωνάζουν: «Άρη φέρε μας το Κύπελλο» και «Άρη γερά χωρίς διακριτικά».

Στο Ηράκλειο βρίσκεται η αποστολή του Άρη από τις 9:30 του πρωί έχοντας αφήσει πίσω της την Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» εν όψει του αυριανού τελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο νέο κλειστό της πόλης «Δύο Αοράκια».

Η αποστολή του Άρη δεν ταξίδεψε μόνη της καθώς στην πτήση της βρίσκονταν μεταξύ άλλων και πιστοί φίλαθλοί της που έχουνε φροντίσει να εξασφαλίσουνε εισιτήρια και με το που το αεροπλάνο πάτησε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» φρόντισαν να μπούνε σε ρυθμούς τελικού.

«Αρειανάρα φέρε μας το Κύπελλο», ήταν το πρώτο σύνθημα που ακούστηκε για να ακολουθήσει το «Άρη γερά, γερά χωρίς διακριτικά», με αφορμή την άρνηση της ΕΟΚ για διάθεση εισιτηρίων στους δύο φιναλίστ αλλά και να βρεθούν στο γήπεδο χωρίς διακριτικά.

Πλέον οι φίλαθλοι του Άρη που ακολούθησαν την αποστολή στο Ηράκλειο από την Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, σύμφωνα και με την ενημέρωση που υπάρχει στις τάξεις της ΚΑΕ, έδωσαν ραντεβού για αύριο το απόγευμα στις 19:45.

Αθηναίου: «Πρωτόγνωρο»

Νωρίτερα στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης λίγο πριν από την επιβίβαση της αποστολής ο γκαρντ του Άρη, Γιάννης Αθηναίου, τόνισε στις δηλώσεις του:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ιδιαίτερο για όλους εμάς. Κι αυτό γιατί τα περισσότερα παιδιά πλην του Ασημακόπουλου και του Πελεκάνου παίζουν για πρώτη φορά.

Είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας και το περιμέναμε πως και πως όλο αυτόν τον καιρό. Θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί σε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που θα έχει τον πρώτο λόγο αλλά είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν.

Όλοι μας που είμαστε στην ομάδα κουβαλάμε μία μεγάλη ιστορία λόγο αυτής της ομάδας και με την επιστροφή της και πάλι σε τελικό θα πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των φιλάθλων μας που περιμένουνε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί. Θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού».

Κι όσο για την απουσία των φιλάθλων του Άρη από τον αυριανό τελικό είπε: «Ξέρουμε όλοι ότι οι φίλαθλοί μας να ήταν στον τελικό και να είναι στο πλευρό μας με μας όπως είπα να κοιτάξουμε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών τους».

Αρβανίτης: «Μπορούμε»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, επισήμανε: «Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για αυτή την ομάδα με αυτούς τους νεαρούς παίκτες να είναι στον τελικό. Θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο με μαχητικότητα. Εξάλλου δεν βρεθήκαμε στον τελικό τυχαία».

Στη συνέχεια δεν έκρυψε και την αισιοδοξία του για τον αυριανό τελικό λέγοντας: «Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Φυσικά και μπορούμε να τους κερδίσουμε σε ένα παιχνίδι όπου δεν θα έχουμε το άγχος. Σε ένα παιχνίδι που θα εξαρτηθεί και από τα σφυρίγματα των διαιτητών. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο Άρης να βγει νικητής».

Τέλος για την απουσία των φιλάθλων του Άρη υποστήριξε: «Είναι ένας τελικός Κυπέλλου μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού. Ήδη πολλοί Αρειανοί έχουνε εξασφαλίσει εισιτήριο και έχουνε φθάσει στο Ηράκλειο. Κι όσο για την απόφαση της ομοσπονδίας ήταν λάθος από την αρχή και θα έπρεπε να κάνει κάτι άλλο αλλά δεν το έκανε. Τη σεβόμαστε και πάμε να παίξουμε τον τελικό».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ