NBA

Αρίνας: "Μόνο... πρωτάθλημα"

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου του ο Γκίλμπερτ Αρίνας στοχεύει στο πρωτάθλημα

Ο "Agent Zero" που θα εισπράξει το ποσό ρεκόρ (στη ιστορία της ομάδας) των 111 εκατομμυρίων δολαρίων, εξήγησε πως το μόνο που σκέφτεται είναι ο τίτλος του ΝΒΑ.
Ο τρεις φορές All-Star που έχει 22.8 πόντους στην καριέρα του, ταλαιπωρείται τα δύο τελευταία χρόνια από προβλήματα τραυματισμών. Ωστόσο φέτος είναι πιο... έτοιμος από ποτε.

"Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και θέλουμε να βάλουμε ένα λάβαρο πάνω στο γήπεο. Θα το κάνουμε για τον Πολίν (σ.σ τον πρόεδρο της ομάδας).

Όταν πρωτοήρθα σε αυτή την πόλη ήμουν λίγο οξύθυμος, αλλά τώρα το μόνο που με νοιάζει είναι να κάνω τη δουλειά μου και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει ψηλά.

Πρέπει απλά να κόψω μερικές από τις βλακείες που κάνω. Έχει δημιουργηθεί θέμα για κάποια άλλα θέματα και πρέπει να ηρεμήσω"



τόνισε.

"Είπα στον Γκίλμπερτ πως δεν πρόκειται να φορέσει άλλη φανέλα εκτός από αυτή των Ουίζαρντς. Ξέρω από ταλέντο και ξέρω τι μπορεί να κάνει. Του είπα ότι θα του δώσουμε πολλά χρήματα, αλλά αυτός θα πρέπει να μας φέρει το πρωτάθλημα" σχολίασε ο πρόεδρος των Ουίζαρντς.




TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ